Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Evenementenbureau in Amsterdam

Puur Events is hét evenementenbureau in Amsterdam. Wij zijn al meer dan 25 jaar dé expert in bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, evenementen op (eigen) locatie en online events. Onze specialisten toveren jouw wensen en doelen om in een onvergetelijk feest. Mét een te gekke aftermovie. Wanneer organiseren wij jouw feest?

Wil jij een evenement organiseren in Amsterdam?

Wil je een leuk event organiseren in Amsterdam? En wil je de hulp inschakelen van een evenementenbureau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu voor 15 of voor 750 gasten een event wilt plannen: wij regelen het voor je. Ook voor team- en bedrijfsuitjes kun je bij ons terecht. Al sinds 1996 organiseren wij de leukste evenementen in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen een onvergetelijke dag wordt. Daar doen wij dan ook ons uiterste best voor! Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat voor events organiseren wij?

Geen event is voor ons te gek. Denk aan jubileum– of bedrijfsfeesten, openingen, personeelsfeestjes, bedrijfsuitjes, productpresentaties, online evenementen, maar ook aan stadswandelingen, quizzen, sportieve activiteiten, citygames en boottochten. Er is voor iedere gelegenheid, en budget, genoeg keuze. Ga bijvoorbeeld naar een wijn- of chocoladeproeverij. Wil je liever iets actiefs doen? Kies dan voor een van onze sportieve activiteiten of een heerlijke walking dinner.

Annemiek van HMSHost International ging je voor: “De walking dinner was top! De organisatie was op korte termijn en toch is met al onze wensen rekening gehouden. De gids was super en liet ons een heel ander deel van Amsterdam zien, waardoor zelfs de ‘locals’ nieuwe dingen hebben geleerd. Heel leuk om te doen en zeker een aanrader!”

Lees meer reviews van tevreden klanten!

Evenementenbureau inschakelen?

Waar moet je rekening mee houden als je een evenement organiseert? Wat maakt een evenement nou écht een evenement? Wat kost een muziekvergunning? Hoe veel personeel heb je nodig? 

Als je een evenement organiseert komt er veel bij kijken. Hier denk je vaak niet over na als je iets gaat regelen. Op het laatste moment kom je dan vaak toch in de knel. Door een evenementenbureau in te schakelen, hoef je hier niet over na te denken. Puur Events neemt al het geregel uit handen en verzorgt het gehele proces. Alles om jouw evenement, bedrijfsfeest, uitje of stadswandeling perfect te maken. Zo hebben wij voor Tesla een relatie-evenement georganiseerd, voor Chanel Benelux een bedrijfsfeest en voor Wolters Kluwer een sportdag. Wil je weten wat wij allemaal kunnen regelen? Bekijk onze cases

Hoe gaan we te werk?

Samen met jou kijken we naar de wensen en behoeften voor het uitje. We helpen van A tot Z: van het brainstormen tot de aftermovie. Naar welk uitje ben jij op zoek? Vertel ons jouw voorkeuren en wij regelen de rest. Door onze ervaring en ons inlevingsvermogen, organiseren wij het geweldigste uitje in Amsterdam! Speciaal gericht op jouw wensen. Ons team is expert in het organiseren van evenementen en ze kennen dé plekjes in Amsterdam. Lees de Amsterdamse favorieten van onze collega Maurice in zijn blog.

Waarom kiezen voor Puur Events?

Bij Puur Events denken wij graag met je mee. Geen wens is te gek. Wij regelen jouw perfecte event in Amsterdam. Onze collega’s kennen namelijk dé beste plekjes zodat zelfs de locals nog nieuwe dingen zullen ontdekken. Bij Puur Events zijn we pas tevreden als iedereen met een grote glimlach terugdenkt aan de bijzondere dag. Dat dit vrijwel altijd het geval is, horen wij elke keer terug van onze blije klanten! Kies voor Puur Events en laat ons het werk uit handen nemen. Zo hoef je niks anders te doen dan te genieten tijdens het uitje. Veel plezier!

Evenementenlocaties in Amsterdam

Van een rondvaart door de grachten tot een game in de Jordaan: de mogelijkheden zijn eindeloos. Doe een speurtocht door het Red Light District of een Pubquiz in een echte Amsterdamse kroeg. Maar ook in het Amsterdamse Bos kun je losgaan tijdens de actiespellen. Door heel Amsterdam organiseren wij te gekke uitjes, speciaal voor jou! Maar ook voor feesten kun je bij ons terecht. Zie hier een overzicht van de feestlocaties in de geliefde stad Amsterdam. 

Wat voor soort evenementen zijn er?

Wij hebben een breed assortiment aan activiteiten in Amsterdam. Zo kun je kiezen uit verschillende dagarrangementen zoals Escape the City, Teambuilding, Walking lunch of de Gouden Eeuw Experience. Wil je liever een avondarrangement? Dat kan ook! Denk aan een walking & floating dinner, Amsterdamse Avond, Cocktails & Disco of Noord/Zuidlijn Culinair. Maar we bieden ook verschillende activiteiten aan zoals creatieve en culinaire workshops, sport en spel of een indrukwekkende rondleiding door Amsterdam. Neem eens een kijkje tussen ons brede assortiment

Alles voor jouw perfecte event: van bedrijfsfeest tot stadswandeling

Kortom: bij Puur Events kun je terecht voor dé tijd van je leven. Of je nu samen met je team wilt werken aan de teambuilding, of juist lekker samen uit je dak wilt gaan op een feest: wij regelen het voor je. Neem contact met ons op en geef ons jouw wensen door. Wij plannen het perfecte event!

Evenementbureau in een andere stad?

Ben jij op zoek naar een personeelsuitje, arrangement, workshop of een ander onvergetelijk uitje in een andere stad? Puur* Events organiseert al het eerder genoemde en meer in Utrecht, Den Haag en Rotterdam! Heb je vragen of een specifieke wens? Neem dan contact op en laat je inspireren door onze experts. Ons team zit in elke stad klaar om het perfecte bedrijfsuitje of teambuildingsdag voor jou en je gezelschap te organiseren.