Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
 • Nederlands
 • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Quizzen en spellen Amsterdam

Een quiz of spel maakt jouw uitje in Amsterdam echt geweldig! Klik door ons aanbod en maak je keuze. Onze favoriet? Die hebben we niet, alles is leuk! Zorg wel dat je een quiz of spel kiest dat bij je gasten past. Dynamiek en hilariteit met het Minute To Win It spel of liever een gezellige pubquiz in een bruin café in Amsterdam? Of ga je toch voor onze Bedrijfsquiz Op Maat? Wij organiseren de leukste quizzen en spellen in Amsterdam! Liever een quiz of spel op eigen locatie? Goed idee! Regelen we voor je.
18 resultaten
 corona-proof Bekijk Pubquiz
like Pubquiz

Pubquiz

 • vanaf 15 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
Verzamel jouw slimste vrienden of collega’s en doe onze pubquiz! Wat weet je over films, geografie, geschiedenis, sport, muziek en showbizz? Een quiz vol muzikale, hilarische en spraakmakende beeld- en geluidsvragen. Tijd voor een heuse pub battle!
 corona-proof Bekijk Ranking the Company
like Ranking the Company

Ranking the Company

 • vanaf 10 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 22,50 p.p. excl. btw
Jouw collega's beter leren kennen? Speel dan Ranking the Company. Gebaseerd op het tv-programma Ranking the Stars, maar dan nog leuker. Na afloop ken je smeuïge details en weet je hoe iedereen over elkaar denkt. Onvergetelijk!
Bekijk VR Escape game La Casa de Papel
like VR Escape game La Casa de Papel

VR Escape game La Casa de Papel

 • vanaf 10 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Zet je VR-bril op en waan je in een compleet andere wereld. Koppel de hints uit de ene wereld aan de andere wereld, werk goed samen en win!

Quizzen Amsterdam

Kom lachend tot elkaar met onze quizzen in Amsterdam. In een gezellig café in Amsterdam begeleidt onze quizmaster jullie door de vragenrondes heen, waarbij een grote algemene kennis je, in ieder geval voor vandaag, de meest geliefde teamgenoot of collega maakt. Onze hilarische Gek op Holland Quiz zal je doen verbazen over alle typisch Nederlandse dingen die je nog helemaal niet wist. En echt alle onderwerpen die je je maar kan bedenken komen aan bod tijdens onze Pubquiz. Is die ene muziekronde in deze quiz voor jou niet genoeg? Boek dan nu de Popquiz! Ook leuk om te combineren met de borrelboot of een rondvaart diner.

Spellen Amsterdam

Met onze spellen is jouw uitje in Amsterdam gegarandeerd geslaagd! We hebben onze leukste spellen voor je op een rijtje gezet. Zo is mobiele escaperoom De Strijd de ultieme teambuildings activiteit voor jou en je collega’s of vrienden! Dit spel laat je sidderen, lachen en juichen. Mogelijk in Amsterdam of in iedere ruimte die je maar wilt. Wachten met bingo spelen tot je in het bejaardentehuis zit? Nee hoor, onze hilarische bingo in Amsterdam is verrassend en flitsend. Of ga samen met je team de strijd aan tijdens ons Minute to Win it spel. Hoeveel opdrachten red je in korte tijd? Je komt erachter tijdens dit uitermate leuke spel in Amsterdam waarbij lol voorop staat!

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons