Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Typische Amsterdamse uitjes

Amsterdamse uitjes

Ben je klaar om het échte Amsterdam te ontdekken? Of je nu een local bent die z’n vrienden wil imponeren, of een toerist op zoek naar het échte Mokum, deze typisch Amsterdamse uitjes zorgen ervoor dat je stad nooit meer hetzelfde bekijkt. Van hilarische quizzen tot geheime misdaadverhalen—pak je klompen (oké, je sneakers zijn ook prima) en laat het avontuur beginnen!

Leestijd: 4 minuten

1. Gek op Holland Quiz: test je kennis over Nederland

Ben je stiekem een wandelende Wikipedia over Nederland? Of bluf je je gewoon overal doorheen? Probeer het tijdens de Gek op Holland Quiz. Lachen, gieren en met trots schreeuwen dat je weet hoeveel molens er in Nederland staan (hint: het zijn er meer dan je denkt). Dit spel staat garant voor een flinke dosis competitief plezier met vrienden of collega’s. Laat je Hollandse trots zien!

2. Gek op Holland Dinerspel: quiz én smullen

Waarom zou je kiezen tussen lekker eten of een quiz? Met het Gek op Holland Dinerspel doe je het gewoon allebei. Je kunt niet alleen je kennis testen over Nederland tentoonstellen, maar ook genieten van een heerlijke maaltijd. Het beste van twee werelden: culinair genieten én je vrienden afmaken in een quiz. Ontdek het Gek op Holland Dinerspel!

3. Amsterdamse Avond: feest zoals de échte Amsterdammers

Wat krijg je als je de gezelligste avond van Amsterdam wil beleven? De Amsterdamse Avond natuurlijk! Denk aan een avond vol muziek, lekker eten en heel veel plezier, typisch Amsterdams. Met een biertje en een pikketanussie en bereid je voor op een avond om nooit te vergeten. De ideale manier om je weekend in te luiden! Ga voor een onvergetelijke Amsterdamse avond!

4. Jordaanwandeling: historie met een knipoog

De Jordaan, de plek waar Amsterdammers zich nog echt Amsterdammers voelen. Tijdens de Jordaanwandeling leer je over de geschiedenis, de beroemde inwoners, en de verborgen pareltjes van deze buurt. Van Johnny Jordaan tot de kleine straatjes waar je nog het échte Amsterdam kunt voelen. Vergeet geen foto’s te maken, je wil dit vastleggen!

5. De Jordaan Challenge: de Jordaan, maar dan actief

Niet zomaar een wandeling, maar een interactieve Jordaan Challenge! Dit uitje combineert het beste van een quiz, een speurtocht en een stadswandeling. Perfect voor wie van een beetje competitie houdt. Ren door de Jordaan, zoek naar antwoorden en laat zien dat jij de slimste bent.

6. Smartlappenboot: zingen op het water

Hou je van varen én van muziek? Stap aan boord van de Smartlappenboot! Je vaart door de grachten terwijl je samen met een accordeonist de mooiste smartlappen meezingt. Denk aan liedjes van Willy Alberti en Johnny Jordaan. En ja, het helemaal oké om hier en daar vals te zingen – dat hoort erbij.

7. Misdaadwandeling: op op zoek naar spannende verhalen

Amsterdam is niet alleen de stad van volkszangers en grachten, maar ook van geheimen en misdaadverhalen. Tijdens de Misdaadwandeling hoor je spannende verhalen over beruchte criminelen en mysterieuze zaken. Een fantastische manier om de stad op een compleet andere manier te ontdekken. Ideaal voor de Sherlock Holmes in jou!

Waarom wachten?

Boek je typisch Amsterdamse uitje nu! Of je nu zin hebt om je kennis te testen, door de Jordaan te slenteren of smartlappen te zingen op een boot – Amsterdam heeft het allemaal. Deze typische uitjes brengen je bij de echte Amsterdamse ervaring. Dus, waar wacht je nog op? Boek je favoriete uitje en beleeft de stad op z’n best! Met deze uitjes kom je niet alleen thuis met mooie verhalen, maar ook met een stevige dosis Amsterdamse cultuur en gezelligheid.

Jesse is jouw Amsterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief