Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Onze beneden buren zijn weer open…Bakkerij Lanskroon is mooi en lekker!

bakkerij lanskroon weer open! by you.

Het blijft gevaarlijk…

Elke ochtend loop ik gehaast de trap op. geen tijd voor ontbijt…altijd druk in het hoofd.  Luchtslierten van croissantjes proberen me naar beneden te lokken. Door het raam van bakkerij  Lanskroon beneden,  zie ik overheerlijke slagroom truffels, zelfgemaakt ijs en de stroopwafels van mijn dromen.

Vorige week waren ze dicht. Paniek! De geuren waren er nog wel…maar er was een GROTE verbouwing aan de gang. Claudia, de eigenaresse is dol op groen en Italiaanse stijl. En is het af..en nog mooier.

Lekkerder kon niet…geloof me.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief