Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De leukste personeelsuitjes in Amsterdam

Personeelsuitje

Tijd voor een personeelsuitje in onze geweldige hoofdstad? Of het nou gaat om een dag vol actie, gezelligheid of juist iets meer laid-back, Amsterdam heeft voor ieder team de perfecte activiteit. Van de iconische grachten tot de bruisende straten van de Jordaan, deze stad zit boordevol verrassingen. Met zoveel mogelijkheden kan het lastig zijn om te kiezen, maar geen stress – ik heb de leukste personeelsuitjes voor je op een rijtje gezet. En geloof mij, zelfs die collega die altijd overal wat op aan te merken heeft, gaat hier blij van worden!

Leestijd: 4 minuten

De leukste ideeën voor je personeelsuitje in Amsterdam

Of je nu houdt van actie, cultuur of gewoon een gezellige borrel, Puur* Amsterdam heeft voor ieder wat wils. Wat dacht je van een spannende Citygame in hartje centrum? Zin om te huilen van het lachen? Probeer de hilarische Pubquiz. Laat je innerlijke Albert Einstein los en zorg ervoor dat jouw team met de beker naar huis gaat. Wil je het liever wat rustiger aandoen? Een Rondvaart door de grachten met een goed glas wijn in de hand is altijd een voltreffer. Perfect om een beetje te netwerken, terwijl je door de iconische grachten glijdt.

Aanbevolen personeelsuitjes in Amsterdam

De keuzes zijn eindeloos, maar ik heb alvast wat toppers voor je geselecteerd. Begin je dag met de Fluisterboottocht, een rustige start om de sfeer erin te brengen. Voor de liefhebbers van eten en gezelligheid heb ik de altijd populaire Walking Dinner. Op drie verschillende locaties geniet je van heerlijk eten en ondertussen leer je Amsterdam nog beter kennen.

Als het wat actiever mag, ga dan voor de Oude binnenstad fietstocht of laat je team rennen tijdens een CSI Amsterdam-spel. Op zoek naar wat artistieke flair? Probeer de Graffiti  Workshop en laat je creativiteit de vrije loop. Natuurlijk mag je ook gewoon relaxen tijdens een Bierproeverij of lekker uitpakken tijdens een Cocktailworkshop – het is tenslotte een personeelsuitje!

De leukste personeelsuitjes in de wintermaanden

In de winter straalt Amsterdam als nooit tevoren. Denk aan een warme, gezellige sfeer en mooie lichtjes overal. Waarom niet een Winter Wonderland themafeest? Stap binnen in een sprookjesachtige winterwereld met sneeuwpoppen, ijzig mooie verlichting en witte engelen. Deze feestavond is b-r-r-r-r-iljant! Voor de actievelingen is de Jordaan Challenge een geweldige optie. Ontdek de koude, maar enorm sfeervolle straten van de Jordaan. Daarna heerlijk binnen opwarmen en genieten tijdens de Gek op Holland Quiz. Hoeveel weet jij over ons geliefde kikkerlandje? Ook in de winter zijn er genoeg opties voor een onvergetelijk personeelsuitje.

Maak het onvergetelijk met Puur* Amsterdam

Met Puur* Amsterdam zit je altijd goed. Of het nu zomer of winter is, ik zorg ervoor dat jouw personeelsuitjes een groot succes wordt. Dus, waar wacht je nog op? Kies jouw favoriet en maak van je volgende personeelsuitje een dag om nooit te vergeten!

Jesse is jouw Amsterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief