Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Hoe kies ik de juiste locatie voor mijn personeelsfeest?

Personeelsfeest

Iedereen heeft zin in een knalfeest met het team aan het einde van het jaar. Maar de grote vraag is: waar ga je dat feestje houden? In Amsterdam zijn de opties eindeloos, maar het kiezen van de juiste locatie kan soms een beetje aanvoelen als het navigeren door de grachten door de grachten zonder kaart. Gelukkig help ik, Jesse Schotanus, van Puur* Amsterdam je graag een handje met locaties die passen bij elke sfeer en groepsgrootte. 

Leestijd: 5 minuten

1. Tobacco Theater – voor een creatief en industriële sfeer

Dit iconische theater, midden in de stad, biedt de perfecte combinatie van creativiteit en sfeer. Ideaal voor bedrijven die net dat beetje extra willen uitstralen. Met hoge plafonds en industriële looks creëer je hier een unieke ervaring voor je personeel.

2. Het Scheepvaartmuseum – voor historie met een twist

Wil je indruk maken? Dit gebouw ademt maritieme geschiedenis en biedt een onvergetelijke setting voor elk evenement. Organiseer een gala, een zakelijke bijeenkomst of gewoon een gezellig feest met wat historie als decor.

Foto: Instagram @scheepvaartmuseum

3. Mooie Boules – speels en informeel

Wat dacht je van een potje jeu de boules met je collega’s? Bij Mooie Boules draait alles om eten, drinken en spelen. Deze locatie in Amsterdam-Oost is perfect voor een ongedwongen sfeer waarin werk en plezier hand in hand gaan.

4. Thuishaven – voor de festivalvibe

Als je echt iets anders wil, dan is Thuishaven dé locatie. Deze hotspot geeft je personeelsfeest een festival-achtige sfeer, compleet met creatieve vrijheid. Denk aan kleurrijke tenten, muziek en een open lucht. Het is dé plek waar je collega’s hun werk kunnen laten varen en gewoon kunnen genieten van de vrije geest die Thuishaven uitstraalt. Perfect voor bedrijven die hun feest een unieke twist willen geven en zeker een locatie waar festivalgangers (zoals ik ;)) onder je collega’s dol op zullen zijn.

Personeelsfeest

5. DOCKS – voor een feest op het water

Als je van water houdt, is DOCKS een geweldige keuze. Deze drijvende locaties bieden een prachtig uitzicht over het IJ en zijn ideaal voor een ontspannen sfeer, met je voeten bijna in het water. Perfect voor nazomers personeelsfeest!

6. Westergasfabriek – industrieel en groots

Voor grote groepen en een plek waar je je even in een andere wereld waant, de Westergasfabriek is the place to be. Deze locatie heeft ruimte zat en biedt een ultieme setting voor een groot feest of event.

Maak het onvergetelijk met Puur*!

Bij Puur* Amsterdam denken we graag met je mee om de juiste match te vinden voor jouw wensen. Dus of je nu op zoek bent naar iets kleins of intiems of juist een gigantisch feest met de hele bende, Puur* helpt je bij elke stap. Want laten we eerlijk zijn, het kiezen van de locatie is al de helft van het feest! Proost, op een geslaagd personeelsfeest!

Jesse is jouw Amsterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief