Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
  • Nederlands
  • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Proeverijen Amsterdam

Wil jij heerlijk samen met je collega’s je volledige smaakpallet uitbreiden? Wij hebben de leukste én lekkerste proeverijen van Amsterdam! Een proeverij is eigenlijk een excuus om zo veel mogelijk lekkertjes uit te proberen en wie wil dat nou niet? Zo proef je steeds weer nieuwe smaken terwijl je ondertussen een middag of avond vol gezelligheid beleefd. Wij verzorgen alles voor jou en je collega’s op een superlocatie! Liever op kantoor? Noem een datum en tijd en wij komen met al het lekkers naar je toe! Scrol dus snel door ons aanbod heen en ontdek al het lekkers!
Oh nee, we hebben geen uitjes gevonden...

Welke keuze in proeverijen heb je?

De eerste stap is het bepalen waar je trek in hebt. Kies je voor een proeverij van het lekkerste eten of wil je liever een proeverij bestaande uit heerlijke drankjes. Wanneer je kiest voor een proeverij bestaande uit hapjes kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kaasproeverij, chocoladeproeverij of een oesterproeverij. Gaat je voorkeur uit naar het proeven van waanzinnige drankjes dan kun je onder andere kiezen voor een bierproeverij, whisky proeverij, ginproeverij of wijnproeverij. Om deel te nemen aan de proeverijen waar alcohol in wordt genuttigd dienen de deelnemers meerderjarig te zijn. Een proeverij kan je perfect combineren met een andere activiteit en is het ultieme startpunt, tussenstop of afsluiter van een fantastische dag.

Een proeverij als bedrijfsuitje of teamuitje

Een proeverij is ideaal om te combineren met een bedrijfsuitje, teamuitje of afdelingsuitje. Onder het gemak van verschillende hapjes of drankjes kun je gezellig bijpraten met collega’s en elkaar zo beter te leren kennen. Bovendien is een proeverij voor iedereen en ieder moment geschikt. Het is immers geen activiteit waarbij je afhankelijk bent van het weer of van de groepsgrootte. Dat maakt een proeverij zo lekker toegankelijk voor ieder bedrijf of afdeling.

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons