Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
  • Nederlands
  • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

After Dinner Cruise

Heerlijk nagenieten aan boord van jouw privéboot, de beste after-dinner experience!
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise
After Dinner Cruise

Waarom is de After Dinner Cruise zo goed?

Samen met collega’s of vrienden heb je een geweldige dag gehad. Een creatieve workshop, een fietstocht of spannend stadsspel. Daar moest uiteraard over nagepraat worden tijdens een heerlijk diner. Maar wat als je nog niet bent uitgepraat bent na het diner? Dan stap je op de boot voor een After Dinner Cruise. Terwijl je nog even geniet van elkaars gezelschap vaar je in kalm tempo over de Amsterdamse grachten. Uitbuiken, doorpraten en nog even lachen met elkaar. De stad is op haar mooist, dus neem nog een afzakkertje en geniet van het prachtige uitzicht.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij ervoor dat de rondvaart perfect verloopt. Opstappen kan op verschillende plekken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de boot vlakbij het restaurant klaarligt. De After Dinner Cruise kan op verschillende soorten boten plaatsvinden. Wij zorgen graag voor de perfecte match tussen de boot en jouw gezelschap. Tijdens de vaart voorzien we je van een lekker kopje koffie met een bonbon. Iets anders drinken of het dessert aan boord nuttigen? Dat kan! Laat het ons weten wat je wensen zijn, wij perfectioneren de After dinner Cruise met liefde!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Amsterdam zijn talloze opstapplaatsen waar de boten kunnen aanmeren, dit kan echter extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij jou adviseren hoe je de kosten voor jouw After Dinner Cruise zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren jou graag! Zo zijn bijna alle boten die over de Amsterdamse grachten varen voorzien van een toilet en verwarming. Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin heb je de keuze. Daarnaast zijn de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je ook jouw telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van eigen muziek.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 01:00 uur
  • vanaf 22,50 p.p. excl. btw
  • Boothuur
  • Schipper
  • Bediening
  • Koffie met bonbons

Beoordeling van onze klanten

Plaats een review
Bekijk Floating Lunch Floating Lunch

Floating Lunch

Varen van lunchgerecht naar lunchgerecht
Bekijk Floating Lunch
Bekijk Borrelboot Borrelboot

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van Amsterdam vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner Rondvaart Diner

Rondvaart Diner

Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten, met diner aan boord!
Bekijk Rondvaart Diner