Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Floating Lunch

Varen van lunchgerecht naar lunchgerecht
Floating Lunch
Floating Lunch
Floating Lunch
Floating Lunch
Floating Lunch
Floating Lunch

Waarom is de Floating Lunch zo goed?

Varen door die mooie Amsterdamse grachten en lunchen in de lekkerste restaurants van de stad: tijdens dit uitje trakteren we je op het mooiste dat Amsterdam te bieden heeft. Tijdens de Floating Lunch vaar je op je eigen boot van restaurant naar restaurant om daar te genieten van een smakelijke lunch. Lekker dynamisch en afwisselend! Het mooie? Onze Floating Lunch is geheel op maat in te vullen. Een simpele lunch met een goede soep en lekkere broodjes of juist luxe? Drie gangen in plaats van twee? Een gids aan boord? Het is allemaal mogelijk. Wat je ook kiest: onze schipper vaart zijn mooiste route en je  ziet altijd het beste van Amsterdam. Zorg jij voor een groep leuke mensen en een gezonde dosis voorpret? Dan zorgen wij voor een naadloos programma met een heerlijk lunchmenu geheel naar je smaak.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Het uitje start in het eerste lunch restaurant. De eerste gang staat al klaar, dus je kunt direct aanschuiven, smullen en verheugen. Uitgegeten? Wandel gezellig naar de kade, alwaar de boot klaar ligt en de schipper je welkom heet. Stap aan boord en geniet van de stad vanaf het water. De unieke gevels, kerktorens en de pittoreske bruggetjes: alles trekt aan je voorbij. Voor je het weet meer je alweer aan bij restaurant nummer twee. Het hoofdgerecht is klaar, de drankjes worden ingeschonken, kortom: tijd om te genieten. Als de borden leeg zijn gaan we weer aan boord om nog een keer te genieten van Amsterdam vanaf het water. Terwijl je geniet van het uitzicht en elkaars gezelschap schotelen we de laatste gang voor. Puur genieten!

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. In Amsterdam zijn er diverse opstapplaatsen waar de boten je kunnen ophalen en afzetten. Vaak kan dit gratis, maar een afwijkende op- of afstapplaats kan soms extra kosten met zich meebrengen. Wij weten per boot precies de mogelijkheden wat betreft op- en afstappen. Zo kunnen wij je adviseren hoe je de kosten voor een Floating Lunch zo laag mogelijk houdt.

Faciliteiten aan boord

De faciliteiten aan boord zijn afhankelijk van welke boot je kiest. Wij kennen het Amsterdamse botenaanbod als onze broekzak en adviseren je graag! Zo zijn bijna alle boten die over de Amsterdamse grachten varen voorzien van een toilet en verwarming. Wil je met open dak varen in de zomer? Of heb je graag een dichte boot of overkapping? Ook daarin is een keuze. Daarnaast zijn de meeste schepen voorzien van een muziekinstallatie waar je je telefoon of tablet op kunt aansluiten voor het afspelen van muziek.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:00 uur
  • vanaf 62,50 p.p. excl. btw
  • Privé boothuur
  • Schipper
  • Lunch in verschillende restaurants of aan boord

Beoordeling van onze klanten

Caroline

De floating lunch was fantastisch! Toffe schipper hadden we ook trouwens. Dank voor het organiseren en regelen.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Frederique van Kruining | Caroline

dispuut

Dank voor de top organisatie! Het was een mooie avond.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Sybelle Gielisse | dispuut

Goede service! Voor een bedrijfsuitje van 70 mensen zochten we naar een leuke activiteit en Puur heeft heel goed met ons ... Lees verdermeegedacht. Het was een geslaagde ochtend met een heerlijke lunch als afsluiting! Ik kan Puur*Amsterdam zeker aanraden!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ardine van den Ende

Wij hebben onlangs een super gezellige en lekkere walking & floating lunch gehad met ons top team. Het was goed ... Lees verdergeorganiseerd en verder ook steeds leuk contact gehad! Dik tevreden dus!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Simone Heijnen
Bekijk Walking & Floating dinner
vanaf €64,50 p.p. excl BTW

Walking & Floating dinner

Wandelen, varen en dineren in één arrangement. Dat kan met de Walking & Floating Dinner in Amsterdam!
Bekijk Walking & Floating dinner
Bekijk Dagprogramma | Puur Genieten
vanaf €47,50 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Puur Genieten

Ontdek Amsterdam vanaf het water en vanaf het land, dat is een dagje Puur Genieten!
Bekijk Dagprogramma | Puur Genieten
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel
vanaf €89,00 p.p. excl BTW

Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel

Ontdek Amsterdam vanuit alle hoeken en gaten
Bekijk Dagprogramma | Wandelen, Varen en Dinerspel