Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Teambuilding in het Amsterdamse bos? Dit zijn de leukste activiteiten!

Onder de rook van Amsterdam, verscholen tussen het groen ligt het uitgestrekte Amsterdamse bos. Het bos is drie keer zo groot dan Central Park in New York en wordt jaarlijks door 6 miljoen mensen bezocht. Dat is niet zo gek, de natuur is prachtig en het bos biedt volop mogelijkheden om te sporten en te ontspannen. Het bos is een topbestemming voor een teambuildingsuitje met je collega”s. Met deze top 5 is een geslaagde teamdag in het Amsterdamse Bos heel makkelijk geregeld.

Expeditie Robinson

Vandaag kom je er achter welke collega zichzelf de ”fire master” mag noemen en wie nu echt de beste conditie heeft. Tijdens de verschillende uitdagende proeven ontdek je het Robinson-gehalte van jullie team. Alles draait hierbij om teambuilding en overlevingsdrang. Survival of the fittest… Gaan jullie de uitdaging aan?

Highland games

Vriendelijke secretaresses, geordende project managers en gesjeesde salesmanagers veranderen in Schotse beesten tijdens de Highland games. Test je breinwerk en behendigheid en bundel je krachten naar de overwinning tijdens de leukste spellen zoals Tossing a sheaf (hooibaal werpen), Hit the nail (spijker slaan) en Arcery battle (boogschieten).

Bubble football

Hijs jezelf in een gigantische plastic bubble en speel het leukste en meest hilarische potje voetbal wat je ooit gespeeld heb. Staat er iemand in de weg? Gooi je enorme bubbel in de strijd en bump je tegenstander tegen de grond. En als de weg dan uiteindelijk helemaal vrij is, dan gloort hij daar aan de horizon: het doel van de tegenstander. GOOAAAL!!!

Zeskamp

Trek je sportschoenen aan en gooi je haar in een staart want voor je het weet zal de strijd losbarsten. Stuiter met topsnelheid over de stormbaan en zuig je sponzen vol tijdens de waterwedstrijd. Wil je het teamspirit naar een hoger level brengen of er achterkomen uit welke ”teamrollen” het team bestaat?  Wij hebben een waslijst met uitdagende spellen waardoor we helemaal kunnen aansluiten op de doelen van de dag.

Picknick

Vergaderen in een andere omgeving doet wonderen. Gooi het roer eens flink om stimuleer het creatieve denken in het midden van de natuur en de buitenlucht. Wij zorgen voor grote kleden, gezellige decoratie, spelletjes (voor tijdens de breaks), en de lekkerste hapjes, drankjes en gerechten. Op die manier maken we er een buitengewoon smaakvolle en effectieve dag van.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief