Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Schaatsen in Amsterdam 2019

Schaatsen op de grachten, vorig jaar kon het nog! Nu het weer echt koud is en het zelfs al heeft gesneeuwd, kijken we mijmerend terug. Mogen we dit jaar nog? Of moeten we wachten op een nieuwe ijstijd? Dat laatste sowieso niet. Amsterdam heeft een aantal kunstijsbanen om je mee te vermaken. Een aantal ijsbanen zijn al weg, een paar verdwijnen weer na 3 februari. Dus grijp je kans, want dit is de leukste activiteit in Amsterdam in de winter!

 

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

 

Schaatsbaan Museumplein

Hier kijken we ieder jaar weer naar uit. De mooiste stadsschaatsbaan als je het ons vraagt: de ijsbaan op Museumplein. Een leuke break tussen bezoek aan het Rijks en Van Gogh, als tussenstop tijdens een speurtocht door Oud Zuid of simpelweg een hele middag vermaak op de schaats. Natuurlijk met uitzicht op een van de mooiste gebouwen van de stad!

Jaap Edenbaan

Ga jij voor het echte werk en heb je geen zin om te struikelen over stuntelende toeristen? Op naar de Jaap Edenbaan! Op deze 400-meterbaan schaatsen Amsterdammers al sind 1961 hun rondjes. Ook is er een overdekte ijshal, zodat er ook bij slecht weer geschaatst kan worden. Voor slechts €6 huur je hier je ijzers en kun je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat over de baan zoeven. Deze baan blijft trouwens open tot en met 24 maart, dus hier kun je nog even blijven oefenen. Move over Mark Tuitert!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Schaatsen op grote hoogte

Hopelijk heb je geen hoogtevrees, want bij Floor17 sta je 85 meter hoog op de ijzers. Op deze locatie in Amsterdam West geen klassiek schaatsen, maar een potje ijshockey of curling. Dat doe je vast niet dagelijks! Na afloop gezellig met je vrienden om het haardvuur genieten van een heerlijk winters maal, een goede borrel èn het uitzicht. Weer eens wat anders dan een gewone avond in de kroeg!

 

Schaatsen in Amsterdam combineren met een andere winterse activiteit in de stad? Bel ons op 020-6260016, wij organiseren graag jouw uitje!

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief