Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Het leven is een feest…juist in mindere tijden.

immitatie bruiloft by you.

In de la met oude foto's van mijn moeder kwam ik deze hoofden tegen.

Een horde mensen die verkleed en al met papieren hoedjes de camera lens in kijken. Wel honderden op 1 foto. ik zocht naar herkenning. de beroemde ” familie Kat neuzen” , kaaklijnen of ogen die ik nu nog tegen kom. Maar nee…allemaal onbekenden.

Mijn moeder kwam met een mooi uitleg…na de Tweede Wereldoorlog had iedereen zin in feest…maar niemand had geld. Dus verzon men imitatiebruiloften! Er was een zogenaamde bruid en bruidegom. Ieder betaalde zijn deel en iedereen had een heerlijke avond.

Fantastisch idee. de onderstaande foto wilde ik je ook niet onthouden. Mooie hoofden en altijd muziek in huis…. Je hebt niet altijd een Wii nodig om het gezellig te hebben met vrienden…

geen idee wie, maar het ziet er gezellig uit by you.

Geweldig toch?

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief