Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

En nu onze favorieten! De lekkerste restaurantjes van Amsterdam volgens het Puur team…

Monique zweert bij Jazzcafé Brix in de Wolfenstraat. De plek om ultieme oesters en prosecco te laten glijden.
Daisy kan niet kiezen… Kaasfondue van het Karbeel in de warmoesstraat of juist echter dan echt… een broodje Meyer aan de Scheldestraat.  Het broodje halfvette osseworst. Mmm  Al eens geprobeerd?
Rene is net vertrokken voor een maand Vietnam met de liefde van zijn leven. We missen hem erg. Op de valreep kregen we deze tip; Little Buddha op het leidseplein. We denken dat hij eenmaal thuis weer extra geniet van de Hollandse keuken…
Leonie is dol op bistro Bij ons, lekker Amsterdams en huiselijk midden aan de Prinsengracht…tegen de Jordaan aan. Zoals ook op Iens staat, het voelt een beetje alsof je bij iemand anders oma op bezoek bent. Lekker Hollands eten en gemoedelijke sfeer.
Edward is iets minder makkelijk. Het moet niet alleen erg lekker zijn , maar alles moet kloppen. Sfeer, eten, prijs en kwalititeit. Greetje dus.
Ikzelf (Anna-Maria) heb een sushi tic… Mijn laatste ontdekking is Kaiko in de Jekerstraat. Elke hap waard. Nog nooit zoiets lekkers geproefd. Moeilijk reserveren en onverstaanbaar aan de telefoon. Laat je daar niet door foppen.
En kersvers Puur Utrecht Daisy verbaast ons met een onbekende favoriet. Kop van Jut. Kende je dat al?  Klein maar fijn. Liever niet met meer dan zeven vrienden… want zoveel plek is er niet. Kipsate en eigengemaakte chocolade taart toe.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief