Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Amsterdam in de winter is prachtig!

Amsterdam in de winter is heerlijk.
Een en al kerstvoorpret, chocolade met slagroom in de Jordaan en overal genoeg parkeerplekken.

Hier zomaar wat plekken om op een koude grijze dag te schuilen, te genieten of intenser de winter te voelen…

Americain hotel
Ooit een keer met mijn blonde god choco gedronken met buiten een lawine aan mega donzige witte sneeuwvlokken. Binnen Art Deco spektakel en een heuse leestafel met de hele wereld erop. Dus je hoeft niet echt met iemand daar te zijn om je te vermaken. Een van mijn lievelingsboeken ( Publieke Werken) komt hier tot leven. De tijd van Eline Vere en Sarphati. De vooruitgang van het verleden in volle glorie. De jazz-brunch op zondag is ook iets voor op je Bucketlist.

Mee met de gouden stroom.. van Centraal helemaal tot de Munt.
Je moet er van houden…maar Amsterdam in december maakt me zo blij. Ik heb in de tijd dat ik nog jong en sappig was in bijna elk huizenblok langs de Kalverstraat/ Nieuwendijk en Damrak/Rokin wel een baantje gehad. En geloof me… Amsterdam met de kerst is je reinste Charles Dickens… Lichtjes in de schemer, wolken uit de mond en vrede op aarde. Hand mag je op de knip houden, maar stop even bij megakerstboom in de Bijenkorf, gooi wat in de ketel van het Leger des Heils op de Dam…bewonder de boekwinkels onderweg en maak een rondje op de IJsbaan. Toeristen stiefelen de halve wereld af om dit pittoreske stukje stad te zien. open je ogen en til het gewone naar het ongewone. Zes december nog vrij? Stop dan voor een optreden van Vonder en Bloom .. ze zijn echt geweldig! Bijenkorf Amsterdam…

Jaap Eden baan
Hoef ik niet uit te leggen toch?
Zoeff-Zoefff-Zoefff roze koek bij de koffie en dan weer Zoefff-zoeffff-zoeffff

Pianolamuseum
Prachtig voor je oren en ziel. Probeer ondanks storm en regen toch naar deze plek te wandelen. Des te heerlijker om de drempel over te stappen en weg te soezen op klanken. Kijk naar de agenda. Zit er wat voor je bij?

Meer tips volgen later… want de winter kan nog grijzer en kouder…

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief