Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
  • Nederlands
  • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Wicked Grounds

Onalledaagse vergaderlocaties in de stad
Wicked Grounds
Wicked Grounds
Wicked Grounds
Wicked Grounds
Wicked Grounds
Wicked Grounds
Wicked Grounds
Wicked Grounds
Wicked Grounds
Wicked Grounds

De zes locaties van Wicked Grounds in Amsterdam hebben elk een eigen uitstraling. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn geen alledaagse plekken in de stad en ze dragen bij aan een bijzondere belevenis. Plekken in de stad waar je even weg bent van de alledaagse afleiding, waar je je laat inspireren door de inrichting, service en energie. Ruimtes waar de creativiteit floreert en barrières worden doorbroken.

The Boardroom

Een verstopt pareltje, die elke keer weer blijft verbazen. Bijzondere industriële brick walls, high end design meubelen en veel natuurlijk licht dankzij de grote lichtkoepels. Het is gelijk duidelijk, dit is geen gewone vergaderruimte. Deze inspirerende vergaderlocatie is een ervaring op zichzelf. In deze ruimte staat een 8 meter lange eikenhouten tafel die ruimte biedt aan 28 personen. De ruim opgezette lounge area’s en bar zijn gecreëerd voor de break-out sessies en catering momenten.

The Lounge

In deze inspirerende evenementen locatie voel je je direct thuis. De inspirerende setting nodigt uit om je even rustig terug te trekken, te ontsnappen aan de stadse hectiek en je te laten inspireren door de ruimte. The Lounge weet elk gezelschap te verbinden. The Lounge is 150 m2 en er is een grote bar en lounge area voor break-out sessies. Voor zakelijke events tot 120 personen is The Lounge de ideale locatie.

The Studio

Een inspirerende vergaderzaal zo mooi dat je er zou willen wonen. Een heerlijk plekje aan het water met veel natuurlijk licht en een bijzonder design waardoor je je ogen uitkijkt. In deze ruimte laat je niks aan het toeval over, van de kunst tot inrichting. In The Studio laat iedereen zich inspireren. The Studio is 120 m2 en heeft een 6 meter lange eikenhouten tafel met ruimte voor 22 personen. Er zijn meerdere lounge area’s gecreëerd voor de break-out sessie en is er is een extra ruimte te gebruiken voor vertrouwelijke gesprekken of die belangrijke conference call.

The Warehouse

Bij geen enkele event locatie vind je zoveel creatieve vrijheid, uitdaging en mogelijkheden als in The Warehouse. De hoge lichte ruimte, de grote bijzondere ramen, industriële bar en tropische sferen doen je de buitenwereld even vergeten. The Warehouse daagt uit om te overtreffen, om eens buiten de lijntjes te kleuren. De 300 vierkante meter grote ruimte met 5 meter hoge plafonds en 100 vierkante meter grote binnentuin heeft oneindige mogelijkheden. Het biedt ruimte aan events tot 250 personen en leent zich bijzonder goed voor grote presentaties, workshops, persevents, recepties of private dinings.

The Workspace

Voor belangrijke workshops waar inspiratie en connectie bepalend zijn voor het succes wil je niets aan het toeval overlaten.  De creative space met grote ramen, hoge plafonds en bijzondere inrichting weet altijd weer te prikkelen. The Workspace is 200 m2 en in deze inspirerende vergaderruimte is alles aanwezig voor een succesvolle workshop. In deze inspirerende ruimte staat een grote bar en meerdere lounge area’s voor break-out sessies. De tafels zijn mobiel, waardoor er van 22 personen in boardroom opstelling tot 30 personen u-vorm en 60 personen theater gewerkt kan worden.

vanaf 375,00 per dagdeel excl. btw

Sidebar

Informatie

  • Prijs en details
  • Vanaf 10 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 375,00 per dagdeel excl. btw
  • Vergaderruimte

Beoordeling van onze klanten

Plaats een review
Docks

Docks

De schepen van DOCKS zijn de ideale evenementenlocatie voor zakelijke events, borrels en feesten.
vanaf € p.p.
Bekijk Docks
Rederij Staets

Rederij Staets

Varend dineren of feesten? Dat kan bij rederij Staets!
vanaf € p.p.
Bekijk Rederij Staets
Boot10

Boot10

Op zoek naar een leuk, modern en heel verfrissend partyschip?
vanaf € p.p.
Bekijk Boot10