Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Welk uitje kan ik doen voor mijn budget?

In de filters op de website kun je een selectie maken van uitjes die beschikbaar zijn voor een bepaalde prijs. Hierbij moet je rekening houden met het feit dat deze prijzen gebaseerd op een groepsgrootte van 40 personen. Bij meer of minder personen kan de prijs dus anders worden voor dit uitje.

Heb je een budget in gedachten? Hou dan rekening met bijvoorbeeld extra’s zoals eten en drinken. Wij helpen je graag om de leukste dag voor jouw budget samen te stellen. We sturen je een complete offerte als wij voor jou aan de slag gaan.

We vragen ook aan de telefoon of in de chat altijd om jouw budget. Dat doen we niet zodat we kunnen onderhandelen, maar omdat wij ook afhankelijk zijn van prijzen van locaties, spelmakers, horeca en andere partners. Als we jouw budget weten, kunnen we sneller en makkelijker de partners selecteren die geschikt zijn voor jouw wensen en des te sneller een perfecte offerte op maat maken. We zorgen daarbij altijd dat het je budget niet overschrijdt en komen met creatieve oplossingen als het budget misschien net niet helemaal past.