Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Veelgestelde vragen "Offerte"

 • Welk uitje kan ik doen voor mijn budget?
  In de filters op de website kun je een selectie maken van uitjes die beschikbaar zijn voor een bepaalde prijs. Hierbij moet je rekening houden met het feit dat deze prijzen gebaseerd op een groepsgrootte van 40 personen. Bij meer of minder personen kan de prijs dus anders worden voor dit uitje. Heb je een budget in gedachten? Hou dan rekening met bijvoorbeeld extra's zoals eten en drinken. Wij helpen je graag om de leukste dag voor jouw budget samen te stellen. We sturen je een complete offerte als wij voor jou aan de slag gaan. We vragen ook aan de telefoon of in de chat altijd om jouw budget. Dat doen we niet zodat we kunnen onderhandelen, maar omdat wij ook afhankelijk zijn van prijzen van locaties, spelmakers, horeca en andere partners. Als we jouw budget weten, kunnen we sneller en makkelijker de partners selecteren die geschikt zijn voor jouw wensen en des te sneller een perfecte offerte op maat maken. We zorgen daarbij altijd dat het je budget niet overschrijdt en komen met creatieve oplossingen als het budget misschien net niet helemaal past.Delen via:
 • Komen er nog extra kosten bij?
  Nee, de prijs in de offerte staat vast. De kosten veranderen (meestal) pas als je een wijziging doorgeeft, denk bijvoorbeeld aan het verhogen of verlagen van het groepsaantal. Wij proberen dit altijd zo veel mogelijk te voorkomen, maar zijn daarin ook afhankelijk van onze leveranciers en partners.Delen via:
 • Is het mogelijk om drank af te kopen?
  Ja, dat is mogelijk. Wij hebben verschillende borrelpakketten waar je gebruik van kunt maken. Over het algemeen hanteren wij € 3,00 per consumptie uit de Hollandse bar (excl. btw) en slechts € 7,50 p.p. (excl. btw) per uur voor het uitkopen van de Hollandse bar (tapbier (geen speciaal bier), huiswijn en frisdranken).Delen via:
 • Wanneer krijg ik mijn offerte?
  Wij streven ernaar om de offerte binnen 5 werkdagen toe te sturen. Omdat wij elk uitje op maat organiseren, zijn wij ook afhankelijk van de reactiesnelheid van onze partners. Heb je de offerte eerder nodig? Geef het ons aan, dan proberen we daar rekening mee te houden.Delen via:
 • Hoe geef ik een wijziging door op een offerte?
  Stuur een e-mail of bel ons, dan passen wij de offerte zo snel mogelijk aan. Samen overleggen we de aanpassingen en de eventuele invloed die dat heeft op de prijs. Daarna krijg je een nieuwe offerte in je mail, zo heb je altijd een laatste correcte versie in je mailbox.Delen via:
 • Levert Puur* Amsterdam ook producten of diensten die niet op de website staan?
  Heb je zelf een leuk idee? Geen probleem! Vertel ons je wensen en wij gaan kijken hoe we deze kunnen uitvoeren. Wij zijn expert op het gebied van op maat (bedrijfs)uitjes en events, dit betekent dat geen wens ons te gek is. Wij denken graag met je mee om het perfecte uitje samen te stellen.Delen via:
 • Zijn er kosten verbonden aan een offerte?
  Nee, onze offertes zijn geheel vrijblijvend. Ook het contact met onze eventmanagers en het bellen naar ons kantoor is kosteloos. Samen bespreken we je wensen, waarna wij net zo lang door blijven gaan tot we het perfecte uitje voor je hebben.Delen via:
 • Is het mogelijk met iemand bij Puur* Amsterdam af te spreken?
  Dat is zeker mogelijk! We maken graag kennis met je. Wel vinden wij het fijn om eerst even telefonisch contact te hebben zodat we ons kunnen voorbereiden. Op deze manier kunnen we samen het beste uit de ontmoeting halen en hopelijk gelijk tot mooie ideeën komen. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam, maar we komen ook met liefde naar jou toe.Delen via:
 • Wat is er inclusief bij een uitje?
  In de offerte vind je een duidelijk overzicht van de onderdelen die inclusief zijn. Over het algemeen zijn de locatie, spelmaker(s) en de spelmaterialen altijd inbegrepen, mits van toepassing op het door jou gekozen uitje. Ook zit er bij sommige uitjes al een drankje en een hapje inbegrepen. Bij elk uitje op de website staat een kopje ''inclusief'' met daarin een duidelijke opsomming.Delen via:

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons