Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Sloepen

In contact met Amsterdam en de grachten, zie de stad tot leven komen vanaf het water!
Sloepen
Sloepen
Sloepen
Sloepen

Waarom is varen met een Sloep in Amsterdam zo goed?

De grachtengordel met al z’n prachtige monumentale panden en gevels, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip, het Anne Frankhuis, de Jordaan en de rosse buurt. Per sloep zie je Amsterdam op haar mooist en sta je echt in contact met de stad! Bewonder de bezienswaardigheden, laat de stad aan je voorbij glijden en geniet van elkaars gezelschap. Dit wordt een leuke ervaring!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Een vaartocht per Sloep is één van de mooiste manieren om Amsterdam te bewonderen. Varen in de open lucht en het beste contact met de stad. Wij beschikken over een uitgebreid bestand Sloepen met een capaciteit tot wel 60 personen. En van alle gemakken voorzien, zoals muziekinstallatie en toilet. Bij regen kunnen de meeste sloepen overdekt worden, zodat je ongestoord kunt genieten van de vaart. Lunchenborrelen of een BBQ op een sloep? Dat kan! Laat ons jouw wensen weten en wij zorgen dat alles aan boord aanwezig is.

Op- en afstappen

Specifieke wensen wat betreft de opstapplaats? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt.

Muziek aan boord

Op de meeste boten is een muziekinstallatie aanwezig. Wij kunnen de muziek verzorgen, maar je kunt ook via jouw telefoon of tablet jouw eigen playlist afspelen.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 02:00 uur
  • vanaf 14,50 p.p. excl. btw
  • Huur van privésloep
  • Schipper
  • Varen over de prachtige Amsterdamse grachten

Beoordeling van onze klanten

de Boer

Iedereen was heel enthousiast, en het weer zat uiteindelijk ook mee. Eten bij Sonneveld was ook prima, dus al met ... Lees verderal een geslaagde dag.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Klaartje Berghuis | de Boer

Stibbe

Het was hartstikke leuk ondanks de regen. Zodra we een voet aan boord zetten begon het keihard te regenen, maar ... Lees verderdat mocht de pret niet drukken.ik heb een hele leuke verjaardag gehad!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Melanie Lammertse | Stibbe

KroeseWevers BV

In 1 woord, GEWELDIG! Heb ook meerdere keren aangegeven aan jullie medewerkers dat wij erg enthousiast zijn over jullie organisatie. Alles ... Lees verderis vlekkeloos verlopen, wij konden niet beter wensen. Leuke activiteiten en gezellige en goede cafŽ / restaurants. Bedankt voor het regelen en mochten wij mensen horen die in Amsterdam op zoek zijn naar leuke activiteiten, zullen we zeker aan jullie denken. Met vriendelijke groet.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
KroeseWevers BV

Medisch Centrum Molenweg

Ons personeelsuitje was zeer geslaagd afgelopen zaterdag. Gelukkig hadden we mooi weer (het ging regenen toen we weer terug waren ... Lees verderin de Blauwe PanÉ..).
Deze review kreeg als cijfer een 4
Medisch Centrum Molenweg

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

We hebben een erg leuke dag gehad op een mooie sloep. De boottocht was erg leuk en qua lunch, voorgerecht ... Lees verderen hoofdgerecht was het helemaal goed en meer dan voldoende!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Michelle van der Biezen | Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

We hebben allemaal genoten van het vrijgezellinnen uitje in de originele salonsloep Havana. Ik sluit me aan bij Dewi van ... Lees verderder Baan vwb het Indonesisch buffet. Door haar review hebben we besloten om dit ook te doen en het was voortreffelijk. Ik kan het weten want ik ben Indisch. We hadden wel jammer genoeg wat last van beslagen ramen vooraan, niet overal. zodat mooie lichtjes foto''s bij avond niet gemaakt konden worden. Ik heb dit uitje met mijn dochter Monique Marico georganiseerd. Zij had contact met jullie. De host en schipper waren bijzonder vriendelijk en gezellig.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Irene de Haas

andrevandenakker.nl

Het was een leuke ervaring om als gast te zijn bij mijn opdrachtgever het is een mooie vaart geweest goed ... Lees verdermaterieel en een goede schipper.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Andre van den Akker | andrevandenakker.nl
Bekijk Borrelboot
vanaf €32,50 p.p. excl BTW

Borrelboot

Varen en borrelen tegelijk: ideaal! Geniet van de borrelboot in Amsterdam, vanaf het water met een lekkere borrel aan boord.
Bekijk Borrelboot
Bekijk Rondvaart Diner
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Rondvaart Diner

Wat is er nou leuker dan een rondvaart diner in Amsterdam? Genieten van een fantastische avond op de Amsterdamse grachten.
Bekijk Rondvaart Diner
Bekijk Floating Dinner
vanaf €69,50 p.p. excl BTW

Floating Dinner

Het Floating Dinner in Amsterdam brengt je per boot naar drie verschillende restaurants. Dat is pas genieten!
Bekijk Floating Dinner