Welk uitje kan ik doen voor mijn budget?

In de filters op de website kun je een selectie maken van uitjes die beschikbaar zijn voor een bepaalde prijs. Hierbij moet je rekening houden met het feit dat deze prijzen gebaseerd op een groepsgrootte van 40 personen. Bij meer of minder personen kan de prijs dus anders worden voor dit uitje.

Heb je een budget in gedachten? Hou dan rekening met bijvoorbeeld extra’s zoals eten en drinken. Wij helpen je graag om de leukste dag voor jouw budget samen te stellen. We sturen je een complete offerte als wij voor jou aan de slag gaan.

We vragen ook aan de telefoon of in de chat altijd om jouw budget. Dat doen we niet zodat we kunnen onderhandelen, maar omdat wij ook afhankelijk zijn van prijzen van locaties, spelmakers, horeca en andere partners. Als we jouw budget weten, kunnen we sneller en makkelijker de partners selecteren die geschikt zijn voor jouw wensen en des te sneller een perfecte offerte op maat maken. We zorgen daarbij altijd dat het je budget niet overschrijdt en komen met creatieve oplossingen als het budget misschien net niet helemaal past.

Waarom zou ik een uitje op 1,5 meter organiseren?

Er gaat niets boven een real life ontmoeting. Uiteraard zijn digitale uitjes ook mogelijk, maar dat kan niet tippen aan het menselijke contact. Het is gezelliger, contact leggen gaat makkelijker, er is meer beleving en je kunt genieten van heerlijke catering, omgeving en entertainment.

Zeker als je na lange tijd elkaar weer eens in het echt wilt ontmoeten, is een uitje op 1,5 meter afstand heel erg aan te raden. Zo vergeet je even de afgelopen periode en kun je samen genieten, lachen, spelen en weer met positieve energie verder als team. Dat gaat daarna zelfs digitaal stukken beter!

Hoe gaat Puur* Amsterdam om met de 1,5 meter regel?

Vanuit de evenementenbranche zijn er protocollen beschikbaar gemaakt, waar ook wij ons graag aan houden. Als alles goed geregeld is, hoef jij je er immers niet druk om te maken en kun je genieten van het samenzijn met jouw groep. Een korte samenvatting van wat wij doen om jou te ontzorgen:

In alle binnenlocaties hebben wij met looplijnen aangegeven waar je kunt lopen. Ook zijn stoelen en tafels zo geplaatst dat er voldoende afstand tussen iedereen gewaarborgd kan worden. Daarnaast vragen wij je om 1,5 meter afstand aan te houden tot andere gasten en onze medewerkers.

Onze corona-proof uitjes zijn er daarnaast op ingericht om ook met 1,5 meter afstand en hygiënemaatregelen ontzettend tof te zijn. Onze medewerkers zien er op toe dat de afstand wordt gewaarborgd. Daarnaast ben je ook als boeker verantwoordelijk voor het team dat meekomt en vragen wij jou om ook een oogje in het zeil te houden. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten en dat het uitje een groot succes wordt!

Wat kan ik zelf doen om verspreiding te voorkomen / welke richtlijnen zijn er?

  • Was vaak je handen. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Schud geen handen. Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, of lichte hoest. Heb je ook koorts en/of benauwdheid of heeft een van je huisgenoten deze klachten? Blijf ook dan thuis. Ook smaak- en reukverlies kan een symptoom zijn.

Hoe gaat Puur* Amsterdam om met catering?

Bij een uitje hoort bijna vanzelfsprekend ook lekker eten. Samen napraten over het uitje, lachen om verhalen van collega’s, familie of vrienden, het wordt allemaal lekkerder met een hapje en een drankje erbij. We bieden daarom nog steeds graag catering aan waar mogelijk. Per uitje zal gekeken worden welke mogelijkheden er zijn m.b.t. het afnemen van catering. We zien er natuurlijk toe op dat alles volgens richtlijnen wordt aangeboden, zodat je onbezorgd kunt genieten van alles.

Hoe gaat Puur* Amsterdam om met hygiëne van eigen personeel?

We zorgen er graag voor dat jij met je groep zorgeloos kunt genieten van een uitje of iets anders wat je bij ons boekt. Ons team is voorzien van hygiënische hulpmiddelen (denk aan handschoentjes). Daarnaast wassen of ontsmetten begeleiders iedere 30 minuten hun handen en worden alle materialen meerdere keren gereinigd voor jij het in handen krijgt. Op locaties is vaak ook desinfectiegel aanwezig.

Hoe schoon zijn de locatie(s) en materialen?

Een terechte vraag in deze periode, maar eigenlijk altijd al! Het is prettig om te weten dat alles voordat jij het gebruikt gewoon schoon is. Daar zorgen we altijd voor. De locatie en de materialen zullen grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd worden. Dit zal vlak voor aanvang nogmaals gebeuren. Ook na afloop worden de ruimte en materialen opnieuw schoongemaakt en gedesinfecteerd. Ook zorgen wij voor voldoende hygiënematerialen als zeep en desinfecterende handgel. Wij zullen de gasten attent maken op het belang van handen wassen. We zorgen daarnaast dat materialen waar mogelijk niet of nauwelijks door meer dan 1 persoon hoeven worden aangeraakt. Zo begin je met frisse energie aan je uitje en kun je lekker genieten met en van elkaar.

Hoe gaat annuleren in zijn werk?

Wat jammer dat er iets tussen is gekomen! Naar een uitje kijk je toch altijd samen uit. Als je er echt niets aan kunt doen en je moet het annuleren, willen wij graag (een week voor de gereserveerde datum) in overleg het uitje verplaatsen naar een andere datum. Dan heb je toch nog iets om naar uit te kijken. Annuleren kan alleen op voorwaarde van vooraf gedefinieerde annuleringskosten of met een annuleringsverzekering, zoals vastgelegd in onze algemene voorwaarden. We hopen je uiteraard gewoon te kunnen ontvangen binnenkort!

Wat als het uitje wegens onvoorziene omstandigheden niet kan doorgaan?

Wat vervelend dat er iets is gebeurd! We begrijpen dat je hoofd wellicht even niet ernaar staat om samen te komen. Wanneer je bij de boeking hebt gekozen voor onze annuleringsverzekering, dan kun je deze kosteloos annuleren. Mocht je niet hebben gekozen voor een annuleringsverzekering en toch het uitje af willen zeggen, dan worden hier vooraf vastgestelde kosten voor in rekening gebracht. Voor meer informatie over deze annuleringsverzekering of de kosten bij annulering zonder verzekering kun je onze algemene voorwaarden raadplegen. Verplaatsen is onder bepaalde voorwaarden eventueel wel mogelijk. We hopen je dan toch gewoon te kunnen ontvangen op een ander moment.