Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
 • Nederlands
 • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pubquiz dinerspel

Speel tussen de gangen door onze uitdagende Pubquiz met rondes over uiteenlopende thema's.
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel

Waarom is het Pubquiz Dinerspel zo goed?

Een pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat het pubquiz dinerspel garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw en is het een aaneenschakeling van dijenkletsers en spanning. Wie is slim en sluw? En wie kan tussen de drie gangen door nog heerlijk, helder denken over films, geografie, geschiedenis, sport, muziek en showbizz? Een dinerspel vol muzikale, hilarische en spraakmakende beeld- en geluidsvragen.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Tijdens dit dinerspel speel je de pubquiz tussen het voor-, hoofd-  en nagerecht. Jouw vrienden/collega’s worden verdeeld in teams van 5 á 6 personen. Kies de captain en dan kan de strijd losbarsten! Wij regelen een goed restaurant, jij kiest het het menu. En natuurlijk de gekste, leukste pubquiz vragen en een gezellige quizmaster. Wat is het eerste spel dat Atari ooit uitbracht? Voor welk jaartal staat het Romeinse cijfer MCMXCIX? Wat is een Labradoodle? In de pubquiz komt er van alles voorbij. Hoeveel weetjes er ook wel (of niet) komen bovendrijven, één ding staat vast: het wordt een ouderwets gezellige avond!

Dit uitje in coronatijd boeken?

Als blijkt dat door maatregelen van het RIVM dit uitje in coronatijd even niet te boeken is, kies dan voor de online Pubquiz. Deze competitieve quiz is online minstens zo goed en zo kom je toch met je team creatief samen.

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 10 personen
 • 03:30 uur
 • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
 • 3-gangen diner naar keuze
 • Gezellige privé quiz locatie in Amsterdam
 • Quiz met audio- en videofragmenten
 • Presentatie door energieke quizmaster
 • Prijsuitreiking met mooie prijs voor de winnaars
 • Ruimte met gezellig decor

Beoordeling van onze klanten

Puur = cool. Leuke enthousiaste mensen met gevoel voor humor. Ik heb een geweldige dag in Amsterdam gehad. Heerlijk gegeten en ... Lees verderleuke spellen gedaan. Ik hoop het snel nog eens over te mogen doen. Goede organisatie en kennis van Amsterdam! Bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Job

Wij zijn gisteren een dag Amsterdam geweest met ons brandweerkorps. Deze dag was samen gesteld door Milou van Puur Amsterdam. ... Lees verderHet begon met een wandeling door de Jordaan met als gids Bart en Jan, dit was super mede door de gezellig zingende Jan. Top. We werden daarna afgezet bij een prachtig mooi sloep. Kapitein Tim vaarde ons door de grachten en verzorgde heerlijke verkoelende drankjes. we werden met de sloep afgezet bij Loetje aan het ij, waar er een gezellig spel werd georganiseerd, En met als afsluiting een heerlijk biefstuk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frans Spoorenberg

Wat een heerlijke avond, wij waren met 26 mensen bij de Jonge Dikkert in Amstelveen en de presentatie van de PUB ... Lees verder-Quiz werd ontzettend leuk gedaan. Echt de moeite waard. Dank jullie voor de goede en leuke bijdrage
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marjetta Melkman

LVNL

Wij waren met 20 man te gast bij Italiaans restaurant ''Cinema Paradiso'' in hartje Jordaan. We hebben een hele leuke, gezellige ... Lees verderavond gehad onder leiding van Charida van Puur A''dam. Locatie en quizbegeleiding helemaal goed en eten was OK. OK omdat de voor- en nagerechtjes prima waren. Het hoofdgerecht vonden we een beetje karig. Het shared dining concept is wel leuk maar er had, op z''n Italiaans, na het voorgercht wel een stukje vlees of vis bij gemogen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eric Mohaboe | LVNL

Manual Fysion

We waren in de Schreierstoren, superleuke locatie. gezellig zaaltje voor onze groep, was top. Goede vragen bij pubquiz, welke wel ... Lees verderkort was. Eten was goed, maar prijs/kwaliteit liet iets te wensen over vond ik. Verder was het geheel prima geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 3
- | Manual Fysion

Heel gezellig en leuke avond gehad! Het eten was lekker en de quizmaster heeft de avond erg goed geleid. Ook ... Lees verderde organisatie vooraf was goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Henriette Sandberg
Plaats een review
Bekijk Online Quiz The Party Online Quiz The Party

Online Quiz The Party

De perfecte manier om de teamgeest te versterken!
Bekijk Online Quiz The Party
Bekijk Online Talkshow Online Talkshow

Online Talkshow

Online je deelnemers informeren en entertainen. Dat is waar deze talkshow voor staat!
Bekijk Online Talkshow
Bekijk Puur Game Show Puur Game Show

Puur Game Show

De populairste online Game Show van het moment. Het beste van alles verpakt in één variant. Dit wil je niet missen!
Bekijk Puur Game Show