Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Amsterdam Rally

Op topsnelheid door Amsterdam en je hersenen laten kraken. Race met jouw team door Amsterdam en ontdek de stad!
Amsterdam Rally
Amsterdam Rally
Amsterdam Rally
Amsterdam Rally
Amsterdam Rally

Waarom is de Amsterdam Rally zo goed?

Wil je Amsterdam intens en op volle snelheid beleven? Dan is de Amsterdam Rally geweldig! Op de TukTuk, Segway en speuren door de Jordaan of de rosse buurt. In verschillende teams ga je de strijd aan. Racen in de TukTuk, balanceren op de Segway en hersenkraken tijdens de puzzeltocht: de Amsterdam Rally is spannend, snel en prikkelt je creativiteit. In een goed geolied Formule 1 team heeft iedereen zijn eigen taak. Ben jij de captain, navigator of planner? Alle deelnemers krijgen een rol toebedeeld waardoor echt iedereen actief meedoet en het teamgevoel wordt vergroot. De antwoorden vind je natuurlijk niet door stiekem te googlen. Nee, scherp observatievermogen, logisch denken en goed navigeren gaan je helpen de race te winnen. Want jullie zijn natuurlijk de beste!

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

De voorpret begint al met het kiezen van de buurt waar je de rally wilt spelen. Is de Jordaan jouw favoriet of loop je warm voor de rosse buurt? Laat het ons weten, wij zorgen voor een mooie rally in jouw favoriete deel van Amsterdam. Daar wacht de spelmaker je op en krijg je alle uitleg. Dan ga je op pad in teams van vijf: wijs de captain aan, verdeel de taken en go! We starten met de TukTuk race. De chauffeur weet niets, jij roept de aanwijzingen en route terwijl je van de Amsterdamse sfeer geniet. Vervolgens stappen we op de Segway. Balans en evenwicht zijn de sleutel tot succes. Er is een speciaal parcours, dus even oefenen en gaan. Wie het snelst en slimst is wint. Tot slot gaan we door met de puzzeltocht. Lekker de hersenen laten kraken en al puzzelend Amsterdam ontdekken. Dus noteer de antwoorden, ren naar de finish en sleep die bokaal in de wacht!

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 34,50 p.p. excl. btw
  • Ontvangst op een gezellige locatie in Amsterdam
  • Spelbegeleiding- en materialen
  • Huur Segway’s en Tuk Tuk’s
  • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Goedemorgen Nadieh, we hebben heerlijk genoten en krijg allemaal blije gezichten naast mijn bureau. We hadden mooi weer en niet ... Lees verderkoud. De puzzeltocht daar waren wat veel vragen dus we moesten echt zwoegen om alles voor elkaar te krijgen hoor. De tuktuk zijn ook bevallen de meeste van ons wilde nog wel een rondje. Het eten is bij iedereen in de smaak gevallen en geluiden dat ze daar vaker gaan eten. Dat is mooi. Prima geregeld en je collega deed het helemaal goed. Dank voor het regelen en de organisatie.
Deze review kreeg als cijfer een 4
-

Sophia en Ben, wat een leuk uitje was dit en jullie organisatie was perfect. :) Heel leuk om met de TukTuk, ... Lees verderSegway en lopend de puzzel opdrachten te doen in de Jordaan. Ontvangst in de bar vooraf en de eet-locatie waren beide zeer gezellig. Wij zullen jullie zeker weer benaderen voor een volgend uitje.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Lydia Terlien

Gemeente Aalsmeer en Amstelveen

Prima en nog bedankt voor alle zorgen. We hebben het fantastisch gehad,echt weer voor herhaling vatbaar.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Herman Buitenhuis | Gemeente Aalsmeer en Amstelveen

Gemeente Amstelveen

Zoals we gewend zijn van PUUR Amsterdam was het weer perfect geregeld en dan nog op het laatste moment nog ... Lees verderdingen verschuiven doordat er weer meer collega''s bij kwamen qua vervoer en dat heeft Anouk toch weer fantastisch gedaan compliment naar Anouk Slierendregt!! En natuurlijk Isabelle, Anouk en Daan ook bedankt was allemaal goed geregeld en het eten in het Groen Paleis was erg goed. Al met al weer een fantastisch uitje volgend jaar zeker weer met PUUR Amsterdam!!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Herman Buuitenhuis | Gemeente Amstelveen

Laat PUUR 't maar organiseren, dan weet je dat het goed komt!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Gijs

Hasbro

Bedankt voor je mail. Het was inderdaad zeer gezellig. Het weer was inderdaad vreselijk, maar desondanks deed iedereen nog goed ... Lees verderzijn best. Ik kreeg wel de feedback van iedereen dat er te veel vragen waren, dat er geen mogelijkheid was om je spullen bij Poco Loco achter te laten en dat de juiste antwoorden niet werden genoemd tijdens de prijsuitreiking. Wellicht iets om voor een volgende groep rekening mee te houden. Bedankt voor het organiseren!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Laura Geuze | Hasbro

Raad van bestuur

Alles is naar wens verlopen. Het weer zat gelukkig mee. Iedereen vond de fietstocht erg leuk!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Carolien Bouw-Huijsman | Raad van bestuur

everyhing was wonderfull. The rally took us to the best parts of the city. We walked, puzzled, raced with the ... Lees verdertuktuk. It was fun
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Ruta Prib

ROC top

Wij zjin zeer tevreden. De rally was leuk en spannend, de locatie van de prijsuitreiking klopte ook. Namens het team ... Lees verderhartelijk dank.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Maira Brasdorp | ROC top

Boboti Global Services B.V

De rally was erg leuk, dank daavoor!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Amber Wouters | Boboti Global Services B.V
Plaats een review
Bekijk Oude binnenstad wandeling
vanaf €12,50 p.p. excl BTW

Oude binnenstad wandeling

Leer alles over de Amsterdamse binnenstad
Bekijk Oude binnenstad wandeling
Bekijk Jordaanwandeling
vanaf €12,50 p.p. excl BTW

Jordaanwandeling

Beleef de gezelligste buurt van Amsterdam met onze gids
Bekijk Jordaanwandeling
Bekijk Wallenwandeling
vanaf €12,50 p.p. excl BTW

Wallenwandeling

Leuke en leerzame rondleiding over de Amsterdamse Wallen
Bekijk Wallenwandeling