Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Bedrijfsborrel Show

Een online borrel zoals nooit tevoren! Verbind door samen te lachen en te strijden. Geniet van online teambuilding op z’n best!
Bedrijfsborrel Show
Bedrijfsborrel Show
Bedrijfsborrel Show
Bedrijfsborrel Show
Bedrijfsborrel Show
 • Sensationele online quizshow vanuit een professionele tv-studio
 • Mogelijkheid tot toevoegen op maat elementen zoals een interview of speech
 • Hilarische, creatieve en spannende quizvragen!
 • De perfecte combinatie tussen een online- en offline-ervaring
 • Liever een online event dat op maat voor je wordt gemaakt? Bekijk dan onze Online Event op Maat voor alle personalisatie mogelijkheden!

Waarom is de Bedrijfsborrel Show zo goed?

De Bedrijfsborrel show is een interactieve show waarin de deelnemers vanuit huis (of kantoor) kunnen meespelen met hun mobiel als stemkastje. Stream de show naar je TV of kijk vanaf je computer mee. De show wordt door een professionele show-host gepresenteerd vanuit een professionele studio. Niet alleen wordt de show speciaal voor jullie gedraaid met behulp van een aantal professionele technici, ook een enthousiaste regisseur mag niet ontbreken! Tijdens de show worden de verschillende beelden afgewisseld, zo zie je je collega’s voorbijkomen. Om de show zo interactief mogelijk te houden proberen we altijd twee deelnemers fysiek op locatie uit te nodigen, zij mogen plaatsnemen achter een van de speeldesks en worden op ludieke wijze voor tussentijds commentaar tijdens de spelshow. Liever met iedereen op afstand? Ook dat is mogelijk, dan halen we deze mensen binnen via een aparte livestream en tonen hun op de tv’s in de studio. De Bedrijfsborrel Show is een combinatie van teamwork, muziek, gezelligheid en entertainment! Laat je verassen en breng je online borrel naar een hoger niveau.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit online bedrijfsuitje?

Om de Bedrijfsborrel Show te spelen, staan de teamspelers met elkaar in contact via een videocommunicatie tool, zoals Zoom. Tijdens de ontvangst volgt een korte uitleg over hoe de deelnemers met hun mobiel kunnen inloggen bij de quiz, waarna de pret gelijk kan beginnen. De showmaster neemt je mee langs verschillende stellingen, vragen en onderwerpen en zorgt dat de stemming er goed in zit! Hoe goed kennen de collega’s elkaar? Tijdens de quiz wordt er tijd gemaakt voor bonus ronde, waarin er een stelling over een van de werknemers wordt gepresenteerd. De deelnemers zien op hen stemkastje 2 of meer werknemers voorbijkomen, wie lacht er bijvoorbeeld het hardst om zijn eigen grappen? De interactieve quiz rondes worden afgewisseld met een interview, een stukje film, of een andere invulling op maat. Het moment om even samen te komen, om terug te kijken of juist vooruit. De show wordt spetterend afgesloten met een gezamenlijke spelronde, waarna het alweer tijd is voor de finaleronde. De twee finalisten zullen op het grote scherm live te zien zijn in de studio, en de strijd voor eeuwige roem en fame barst los. De Bedrijfsborrel Show is gegarandeerd spannend, hilarische en uniek!

Uitjes in coronatijd? Ja dat kan zeker!

Om in de coronatijd toch gezelligheid te creëren met je bedrijf hebben wij een breed assortiment aan online quizzen en spellen geïntroduceerd. Deze online bedrijfsuitjes zijn ideaal voor jouw bedrijf om leuke activiteiten mogelijk te maken in de coronatijd. Van een online pubquiz die de kennis van je team test, tot aan een op maat gemaakte Puur game show, waarbij jij het zo gek kan maken als jij wilt! Dit online bedrijfsuitje is een geweldige coronaproof manier om het team bij elkaar te krijgen. Quizzen en spellen als online bedrijfsuitje, Puur* Den Haag begrijpt wat hiervoor nodig is!

Neem contact met ons op en laat onze online event experts je inspireren over de mogelijkheden van een effectief online bedrijfsuitje dat raakt en verbindt. Wij geloven in online.

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 50 personen
 • 01:30 uur
 • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
 • Bedrijfsborrel decor
 • Energieke Presentator
 • Online streaming techniek
 • Volledig te customizen Video
 • Video- en Audio techneut
 • Overal producer en co-assistent
 • Professionele audo en video vormgeving

Beoordeling van onze klanten

Plaats een review
Bekijk Puur Game Show
vanaf €19,50 p.p. excl BTW

Puur Game Show

De populairste online Game Show van het moment. Het beste van alles verpakt in één variant. Dit wil je niet missen!
Bekijk Puur Game Show
Bekijk Online Muziek Bingo
vanaf €17,50 p.p. excl BTW

Online Muziek Bingo

Bingo zoals je het nog nooit hebt gedaan. Meezingen en swingen op bekende muziek knallers zorgt voor een hilarische beleving!
Bekijk Online Muziek Bingo
Bekijk Online Teambuilding The Party
vanaf €16,50 p.p. excl BTW

Online Teambuilding The Party

De perfecte manier om online de teamgeest van je team te versterken!
Bekijk Online Teambuilding The Party