Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Maak jouw Sail 2020 tot een succes!

Ervaar jij onze prachtige arrangementen?

Bekijk hier alle arrangementen tijdens Sail 2020

Mogen wij van jouw SAIL een succes maken?

Van 12 tot en met 16 augustus is het weer zover, SAIL 2020 vindt plaats in Amsterdam. De mooiste schepen, fantastisch vuurwerk en prachtige ervaringen staan op je te wachten.

Een geslaagde 10e editie van SAIL Amsterdam bijwonen begint met Puur* Amsterdam. Wij organiseren al sinds 1996 originele bedrijfsuitjes, prachtige boottochten en personeelsevenementen. In al die jaren hebben we de juiste kennis, ervaring en contacten opgebouwd om jouw boottocht te laten slagen. Of het nu een diner, rondvaart of personeelsfeest is; wij zorgen voor een onvergetelijke tocht en stralende gezichten bij vrienden, familie en collega’s. Puur* Amsterdam denkt graag met je mee over de invulling van het programma en we geven je vrijblijvend advies en tips. Ons geheim? Wij kennen het botenaanbod als geen ander! En het allerbeste? Tijdens de boottocht zelf zorgt onze eventmanager dat alles vlekkeloos verloopt en je je absoluut geen zorgen hoeft te maken. Een boottocht combineren met een teambuildingsactiviteit of diner? Geen probleem!

Populaire boottochten tijdens SAIL 2020

SAIL IN

SAIL IN

Geniet van de prachtige opening van SAIL 2020 tijdens een boottocht en voel je onderdeel van de parade!
vanaf €169,50 p.p.
Bekijk SAIL IN
SAIL Borrelvaartocht

SAIL Borrelvaartocht

Borrelen terwijl je geniet van de prachtige Tall Ships en marineschepen? Dan kan op de SAIL Borrelvaartocht.
vanaf €97,50 p.p.
Bekijk SAIL Borrelvaartocht
SAIL Diner- en vuurwerkvaartocht

SAIL Diner- en vuurwerkvaartocht

Geniet van een heerlijk diner met uitzicht op de mooiste schepen. Als verrassing barst later op de avond het vuurwerk los!
vanaf €139,50 p.p.
Bekijk SAIL Diner- en vuurwerkvaartocht
SAIL Lunchvaartocht

SAIL Lunchvaartocht

Borrelen terwijl je geniet van de prachtige Tall Ships en marineschepen? Dan kan op de SAIL Borrelvaartocht.
vanaf €104,50 p.p.
Bekijk SAIL Lunchvaartocht
SAIL Partyschip

SAIL Partyschip

Geniet van een heerlijke borrel en uitzicht op de mooiste schepen
vanaf €179,50 p.p.
Bekijk SAIL Partyschip
SAIL OUT

SAIL OUT

Tijdens SAIL OUT worden de boten uitgezwaaid voordat zij het ruime sop kiezen. Geniet van deze vaartocht met een heerlijke lunch aan boord.
vanaf €122,50 p.p.
Bekijk SAIL OUT

Sail 2015

We zijn heel erg tevreden met de organisatie van Puur* Events en vooral Rene Zandvliet en Francis! We zijn afgelopen donderdag met ons bedrijf naar Sail geweest met een partyboot. Puur Events heeft ervoor gezorgd dat wij ons nergens druk om hoefde te maken en zelf ook volop van het uitje konden genieten. We hebben alleen maar positieve feedback gekregen van ons personeel en zullen Puur* Events zeker nog een keer benaderen voor een volgend personeelsuitje! Namens comScore mijn dank.
- Sheela Sharma

Dit zeggen onze klanten over hun boottochten

Lumaforge

Wij hebben een fantastische boottocht gemaakt met 60 internationale gasten ter gelegenheid van IBC. Alles was piekfijn geregeld, tot en met Lees verderhet heerlijke "World" buffet op de boot. Onze genodigden waren uiterst tevreden, daarom wil ik Puur Amsterdam graag warm aanbevelen voor het organiseren van al uw events. Ronny Courtens EMEA Business Development Manager Lumaforge Inc, USA
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Ronny Courtens | Lumaforge

AXA XL

We hebben zeer genoten van een heerlijk diner op een prachtige klassieke salonboot. Alles was tot in de puntjes geregeld. Lees verderOnze buitenlandse gasten genoten volop. Hulde aan Sophia van Puur Amsterdam om dit voor ons zo top in te regelen. Alle contact vooraf, prettig, snel, goede follow up. Het is erg fijn, als je zelf het regelwerk los mag laten, wetende dat je evenement straks staat als een huis. DANK!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Anne-Marie Baggen | AXA XL

Fellowes

Wij hebben als een groep van 40 een borrel/rondvaartboot geboekt via Puur. Zowel de coordinatie vooraf als tijdens en na Lees verderhet event is ons erg goed bevallen. De boot was uitstekend en we werden prima voorzien van drank. Het personeel op de boot was professioneel maar relax tegelijkertijd. Voor een volgend event in Amsterdam zou ik zeer zeker naar Puur gaan en kan hen van harte aanbevelen!
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Michel van Beek Fellowes | Fellowes

Tips voor je volgende bedrijfsuitje?

Wij staan voor je klaar

Wij begrijpen dat je bedrijfsuitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Vandaag tot 17:30
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons