Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
 • Nederlands
 • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Stadswandelingen Amsterdam

Met jouw team of vriendengroep Amsterdam beter leren kennen? Iedere buurt in Amsterdam is geschikt voor een wandeling met gids. Een stadswandeling door de Jordaan is gezellig en hip. Een culinaire wandeling brengt je van het voorafje via het hoofdgerecht naar het dessert: dynamisch en lekker! Liever een Hazes Tour of een wandeling met zingende troubadour? Wij hebben de beste gidsen van Amsterdam, de stad is gratis! Waar wacht je nog op? Wij maken Mokum nóg leuker! Let op: het gaat om wandelingen met een groep die jij zelf al hebt samengesteld, zoals je team of een vriendengroep.
22 resultaten
 corona-proof Bekijk Baantjer tour
like Baantjer tour

Baantjer tour

 • vanaf 10 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 12,50 p.p. excl. btw
Van café Lowietje tot bureau Warmoesstraat: tijdens deze tour bezoek je locaties uit de beroemde Baantjer serie. Een bijzondere wandeling door de Amsterdamse rosse buurt onder leiding van een enthousiaste gids.
 corona-proof Bekijk Chinatown wandeling
like Chinatown wandeling

Chinatown wandeling

 • vanaf 10 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 12,50 p.p. excl. btw
Op zoek naar de Aziatische geschiedenis en geuren in Amsterdam? Met onze deskundige gids ga je op ontdekkingstocht op en rond de Zeedijk. Van toko tot tempel: Aziatisch Amsterdam heeft na deze rondleiding geen geheimen meer voor je.
 corona-proof Bekijk Chocoladewandeling
like Chocoladewandeling

Chocoladewandeling

 • vanaf 10 personen
 • 02:30 uur
 • vanaf 19,50 p.p. excl. btw
Puur, melk, wit: je proeft de lekkerste chocolade tijdens onze chocoladewandeling door het oude Amsterdam. Onze gids leert je alles over cacaohandel in Amsterdam en er zijn diverse tussenstops met proeverijtjes. Heerlijk toch?
 corona-proof Bekijk André Hazes en de Albert Cuyp
like André Hazes en de Albert Cuyp

André Hazes en de Albert Cuyp

 • vanaf 10 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 12,50 p.p. excl. btw
In De Pijp is het echte Amsterdam nog volop aanwezig. Wandel met onze deskundige gids langs de 19e-eeuwse architectuur, bekijk de geboortegrond van André Hazes en breng een bezoekje aan de Albert Cuyp. Na afloop ben je verliefd op De Pijp, dat is zeker!
 corona-proof Bekijk Kroegentocht
like Kroegentocht

Kroegentocht

 • vanaf 10 personen
 • 03:00 uur
 • vanaf 24,50 p.p. excl. btw
Deze wandeling leidt jou van kroeg naar kroeg door Amsterdam. Van oud bruin café tot opkomende kroeg: elke plek heeft een eigen sfeer en oer-Amsterdammers aan de bar. Onze gids navigeert je moeiteloos door Amsterdam en heeft een verhaal op iedere straathoek.
 corona-proof Bekijk Modewandeling
like Modewandeling

Modewandeling

 • vanaf 10 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 22,50 p.p. excl. btw
Voor echte fashionista’s en modeliefhebbers: de modetour door de Jordaan en de Negen Straatjes. Onze modedeskundige toont je de onafhankelijke labels, exclusieve boetiekjes en geheime adresjes. Uiteraard is er ook tijd om lekker te shoppen!
 corona-proof Bekijk Architectuur wandeling Java/KNSM eiland
like Architectuur wandeling Java/KNSM eiland

Architectuur wandeling Java/KNSM eiland

 • vanaf 10 personen
 • 02:00 uur
 • vanaf 17,50 p.p. excl. btw
Sprankelende nieuwbouw, bijzondere architectuur en verrassende stratenplannen: dat zijn de dingen die jij tegenkomt tijdens de architectuur wandeling. Jouw gids neemt je mee naar het verleden en heden van de eilanden en laat jou een nieuwe wereld ontdekken!

Stadswandeling Amsterdam

Er valt zoveel te ontdekken in Amsterdam! Een stadswandeling kun je gerust meerdere keren doen, want met slechts een heb je nog lang niet alles gezien. Onze stadswandelingen hebben leuke thema’s, zoals de Baantjer Tour of Gek op Holland tour. Iedereen die meeloopt zal zich uitstekend vermaken. Tijdens een stadswandeling door Amsterdam zie je de stad door de ogen van de gids die er alles weet te vinden en je meeneemt het verhaal in. Een unieke manier om de stad te leren kennen. Je komt thuis met zoveel nieuwe kennis en verhalen, daar word je blij van!

Wandelen door Amsterdam

De verschillende wijken in en rond het centrum van Amsterdam zijn heel divers. Dat maakt wandelen door Amsterdam zo geweldig! Je ziet steeds andere soorten architectuur, andere mensen, andere monumenten, andere parken. Je verbaast je steeds opnieuw. Wandelen door Amsterdam is voor iedereen geschikt. We kunnen een kortere route met tussenstops doen als niet iedereen houdt van langere wandelingen, of juist een lange route waarlangs veel te zien is. Hoe dan ook kunnen we de wandeling eindigen in een knus café voor een borrel of een gezellig restaurant voor lunch of diner.

Themawandelingen Amsterdam

Kom je mee wandelen door de Jordaan? Of gaan we de Wallen ontdekken samen? Want er is ontzettend veel te vertellen over de Rosse Buurt. Hou je meer van culinair verantwoorde uitstapjes? Dan kunnen we een tapas tour lopen of de chocoladewandeling doen. Met die calorieën komt het wel goed, die verbrand je weer een beetje met stevig doorwandelen. En heb je nou zelf een idee voor een thema, laat het ons dan weten. Onze gidsen weten alles van Amsterdam en maken ook graag een themawandeling op maat voor je. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons