Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
 • Nederlands
 • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De Kleine Pauw

Betaalbaar vergaderen aan de mooiste gracht
De Kleine Pauw
De Kleine Pauw
De Kleine Pauw
De Kleine Pauw
De Kleine Pauw
De Kleine Pauw
De Kleine Pauw
De Kleine Pauw

NIEUW! Betaalbaar vergaderen aan een van de mooiste grachten in het oude centrum van Amsterdam kan bij pakhuis “De Kleine Pauw” aan de Oudeschans. Een creatief, flexibel en “no-nonsense” verbouwd pakhuis, voorzien van alle hedendaagse faciliteiten en prachtig uitzicht op de voorbijgaande rondvaartboten. De open ruimte biedt een lange vergadertafel waar met 16 personen aan vergaderd kan worden, een volledig uitgeruste keuken een brainstorm stamtafel met flatscreen, een scrummuur, geluidinstallatie en eigen toiletruimte.

In alle rust vergaderen

In De Kleine Pauw kun je in alle rust met je team vergaderen. Maar dat niet alleen! Deze creatieve ruimte leent zich ook uitstekend voor een teamtraining of een workshop. Door gebruik te maken van de twee blackboards in de ruimte, creëer je zó een nieuw concept voor je bedrijf. Je kunt creativiteit een boost geven door iedereen met een krijtje in de hand zijn gedachten vorm te laten geven. De stamtafel kun je gebruiken voor een brown paper sessie of card sorting sessie. Laat je creativiteit de vrije loop!

Historisch pand

Eens in een ver verleden brachten de kooplieden hier hun waar uit het verre oosten. Nu huizen in het pand hippe mediabedrijven en Puur* Events, die de eerste verdieping heeft omgetoverd tot hippe Amsterdamse vergaderruimte. Zware balken aan het plafond zijn een van de vele getuigen van de rijke historie van dit typisch Amsterdamse pakhuis. Geniet van het uitzicht op de oude stad, voel het gemak van de nabijgelegen parkeergarage van de Stopera, wandel in slechts 5 minuten van/naar het meest dichtbij zijnde metrostation en ervaar de creatieve ruimte van het eeuwen oude Amsterdamse Pakhuis De Kleine Pauw.

Combineer met teambuilding

Een hele dag vergaderen en brainstormen, dat is vermoeiend. Dan wil je aan het eind van de dag even lekker ontspannen. Of misschien wil je tussendoor wel even een break? Boek daarom bijvoorbeeld een rondleiding bij deze vergaderruimte. Van rondleiding door de binnenstad tot exclusieve rondleiding door een prachtig museum. Of organiseer een bedrijfsquiz op maat, onder het genot van een hapje en drankje in een van de vele restaurants in de stad. Dat is hard lachen én je weet meteen wie er het meeste weet van het bedrijf waar je werkt. Een beetje competitie creëren? Dat kan door een van onze stadsspellen te doen. Buitenlucht en samen op zoek naar antwoorden op vragen, puzzelstukken en clues. Dat doet een mens goed! Ook zo goed: onze workshops. Start de dag met een creatieve workshop of juist een hele actieve workshop. Dan ben je direct wakker en zijn die hersens klaar voor het échte werk ’s middags. Laat je inspireren en vraag vandaag nog een offerte aan.

Sidebar

Informatie Like!

 • Prijs en details
 • vanaf 8 personen
 • 04:00 uur
 • vanaf 175,00 per dagdeel excl. btw
 • WiFi
 • Flatscreen
 • Flipover
 • Keuken
 • Eigen toiletruimte

Beoordeling van onze klanten

Plaats een review
Bekijk Thuishaven Thuishaven

Thuishaven

Een creatieve festival locatie in Amsterdam
Bekijk Thuishaven
Bekijk De Vondelkerk De Vondelkerk

De Vondelkerk

Een sprookjesachtige locatie in het hart van Amsterdam
Bekijk De Vondelkerk
Bekijk Mayer Manor Mayer Manor

Mayer Manor

It’s one of a kind. What a thrill it is to be in this venue!
Bekijk Mayer Manor
Bekijk Herken de Mol Herken de Mol

Herken de Mol

Een actief en spannend bedrijfsuitje in Amsterdam. Herken jij de Mol in je team?
Bekijk Herken de Mol
Bekijk Oude binnenstad wandeling Oude binnenstad wandeling

Oude binnenstad wandeling

Leer alles over de Amsterdamse binnenstad
Bekijk Oude binnenstad wandeling
Bekijk Bedrijfsquiz op maat Bedrijfsquiz op maat

Bedrijfsquiz op maat

Stel samen met ons jouw persoonlijke quiz samen!
Bekijk Bedrijfsquiz op maat