Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
  • Nederlands
  • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Vergaderlocaties Amsterdam

Deze vergaderlocaties in Amsterdam al geprobeerd? Een inspirerende ruimte maakt van jouw meeting een gegarandeerd succes. Maak een keuze uit onze toplijst! Wat vind je belangrijk voor een vergaderruimte? Dichtbij het Vondelpark? Hoger dan hoog vergaderen met Amsterdam aan je voeten? Strak zakelijk of trendy en los? Bel ons op 020-6260016 voor advies over de beste vergaderlocatie die bij jouw team en doelen past!
17 resultaten
Bekijk Vondelpark
Vondelpark

Vondelpark

  • vanaf 8 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 600,00 per dagdeel excl. btw
Vergaderen met uitzicht op de kruinen van de bomen en alle levendigheid die het Vondelpark te bieden heeft. De natuur en de stad in één. Ideaal om een mooie, succesvolle vergadering te beleven en na afloop de stad te ontdekken!
Bekijk Zuidas
Zuidas

Zuidas

  • vanaf 20 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 450,00 per dagdeel excl. btw
Vergaderen in het zakendistrict van Amsterdam? Wij kennen de beste vergaderlocaties op de Zuidas, allen op loopafstand van Station Amsterdam Zuid. Laat ons je wensen weten, er is altijd wel een ruimte die bij jou en jouw groepsgrootte past!

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons