Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
  • Nederlands
  • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Vergaderlocaties Amsterdam

Deze vergaderlocaties in Amsterdam al geprobeerd? Een inspirerende locatie maakt van jouw vergadering een gegarandeerd succes! Wat vind je belangrijk voor een vergaderlocatie? Dichtbij het Vondelpark? Hoger dan hoog vergaderen op een locatie met Amsterdam aan je voeten? Strak zakelijk of trendy en los? Bel ons op 020-6260016 voor vrijblijvend advies over de beste vergaderlocaties in Amsterdam die bij jouw team en doelen passen!
17 resultaten
Bekijk Vondelpark
like Vondelpark

Vondelpark

  • vanaf 8 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 600,00 per dagdeel excl. btw
Vergaderen met uitzicht op de kruinen van de bomen en alle levendigheid die het Vondelpark te bieden heeft. De natuur en de stad in één. Ideaal om een mooie, succesvolle vergadering te beleven en na afloop de stad te ontdekken!
Bekijk Zuidas
like Zuidas

Zuidas

  • vanaf 20 personen
  • 04:00 uur
  • vanaf 450,00 per dagdeel excl. btw
Vergaderen in het zakendistrict van Amsterdam? Wij kennen de beste vergaderlocaties op de Zuidas, allen op loopafstand van Station Amsterdam Zuid. Laat ons je wensen weten, er is altijd wel een ruimte die bij jou en jouw groepsgrootte past!

Inspirerende vergaderlocaties

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam? Dit is wat je zoekt! Het Dak van Amsterdam bevindt zich in één van de hoogste panden van de Amsterdamse binnenstad. Deze inspirerende vergaderlocatie maakt knopen doorhakken een stuk gemakkelijker. Amsterdam vanaf een andere hoogte bekijken? Dan is Varend Vergaderen misschien wel wat voor jou! Of verras jouw collega’s en/of gasten met een indrukwekkend decor bij de inspirerende vergaderlocatie Level Eleven.

Unieke vergaderlocaties

Met een unieke vergaderlocatie maak je indruk op jouw collega’s of gasten! Het Patreciërshuis is bij uitstek geschikt voor een bijzondere ervaring. Dit museum is het voormalige woonhuis van Willem van Loon, één van de oprichters van de VOC. Ook bijzonder: het Pianola Museum zal speciaal voor jou en je team geopend worden voor een rondleiding en vergadering. In het museum staan tal van bijzondere instrumenten die spontaan voor jou gaan spelen; een unieke ervaring. Kies uit ons ruime aanbod van unieke vergaderlocaties voor een vergadering om nooit te vergeten!

Onze experts helpen je graag

Wij begrijpen dat je uitje in Amsterdam méér dan geweldig moet zijn. Bij organiseren gaat het om gevoel, beleving en strakke planning. Jij vertelt ons wat voor effect je graag wilt. Wij kijken verder dan het internet en onze neus lang is. Met ervaring en inlevingsvermogen. Wij zorgen voor een vrijblijvende offerte in je mailbox, frisse blik en strenge budgetbewaking. Wij helpen je graag verder. Daarom zijn we hier!

Bel ons op: 020-6260016
Op dit moment zijn we gesloten.
Stuur ons een bericht
Ga naar contactformulier
Chat met ons
Chat met ons