Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pubquiz dinerspel

Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
 • Speel de pubquiz tussen de gangen door
 • Originele vragen in verschillende categorieën
 • Op maat te maken met vragen over jouw collega’s, vrienden of familie
 • Goed te combineren met een rondleiding of borrelvaart voorafgaand

Waarom is het Pubquiz Dinerspel zo goed?

Een pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat het pubquiz dinerspel garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw en is het een aaneenschakeling van dijenkletsers en spanning. Wie is slim en sluw? En wie kan tussen de drie gangen door nog heerlijk, helder denken over films, geografie, geschiedenis, sport, muziek en showbizz? Een dinerspel vol muzikale, hilarische en spraakmakende beeld- en geluidsvragen.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Tijdens dit dinerspel speel je de pubquiz tussen het voor-, hoofd-  en nagerecht. Jouw vrienden/collega’s worden verdeeld in teams van 5 á 6 personen. Kies de captain en dan kan de strijd losbarsten! Wij regelen een goed restaurant, jij kiest het het menu. En natuurlijk de gekste, leukste pubquiz vragen en een gezellige quizmaster. Wat is het eerste spel dat Atari ooit uitbracht? Voor welk jaartal staat het Romeinse cijfer MCMXCIX? Wat is een Labradoodle? In de pubquiz komt er van alles voorbij. Hoeveel weetjes er ook wel (of niet) komen bovendrijven, één ding staat vast: het wordt een ouderwets gezellige avond!

vanaf 49,50 p.p. excl. btw

Sidebar

Pubquiz dinerspel

 • Vanaf 10 personen
 • 03:30 uur
 • Vanaf 49,50 p.p. excl. btw
 • (6)

Inclusief

 • 3-gangen diner naar keuze
 • Gezellige privé quiz locatie
 • Quiz met audio- en videofragmenten
 • Quizmaster
 • Prijsuitreiking

Beoordeling van onze klanten

Puur = cool. Leuke enthousiaste mensen met gevoel voor humor. Ik heb een geweldige dag in Amsterdam gehad. Heerlijk gegeten en Lees verderleuke spellen gedaan. Ik hoop het snel nog eens over te mogen doen. Goede organisatie en kennis van Amsterdam! Bedankt.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Job

Wij zijn gisteren een dag Amsterdam geweest met ons brandweerkorps. Deze dag was samen gesteld door Milou van Puur Amsterdam. Lees verderHet begon met een wandeling door de Jordaan met als gids Bart en Jan, dit was super mede door de gezellig zingende Jan. Top. We werden daarna afgezet bij een prachtig mooi sloep. Kapitein Tim vaarde ons door de grachten en verzorgde heerlijke verkoelende drankjes. we werden met de sloep afgezet bij Loetje aan het ij, waar er een gezellig spel werd georganiseerd, En met als afsluiting een heerlijk biefstuk.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Frans Spoorenberg

Wat een heerlijke avond, wij waren met 26 mensen bij de Jonge Dikkert in Amstelveen en de presentatie van de PUB Lees verder-Quiz werd ontzettend leuk gedaan. Echt de moeite waard. Dank jullie voor de goede en leuke bijdrage
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Marjetta Melkman

LVNL

Wij waren met 20 man te gast bij Italiaans restaurant ''Cinema Paradiso'' in hartje Jordaan. We hebben een hele leuke, gezellige Lees verderavond gehad onder leiding van Charida van Puur A''dam. Locatie en quizbegeleiding helemaal goed en eten was OK. OK omdat de voor- en nagerechtjes prima waren. Het hoofdgerecht vonden we een beetje karig. Het shared dining concept is wel leuk maar er had, op z''n Italiaans, na het voorgercht wel een stukje vlees of vis bij gemogen.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Eric Mohaboe | LVNL

Manual Fysion

We waren in de Schreierstoren, superleuke locatie. gezellig zaaltje voor onze groep, was top. Goede vragen bij pubquiz, welke wel Lees verderkort was. Eten was goed, maar prijs/kwaliteit liet iets te wensen over vond ik. Verder was het geheel prima geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 3
- | Manual Fysion

Heel gezellig en leuke avond gehad! Het eten was lekker en de quizmaster heeft de avond erg goed geleid. Ook Lees verderde organisatie vooraf was goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4,5
- Henriette Sandberg
Plaats een review
Moordspel diner

Moordspel diner

Het moordspel diner is dé manier om jouw vrienden of collega’s op een andere manier te leren kennen.
vanaf €49,50 p.p.
Bekijk Moordspel diner
Gek op Holland dinerspel

Gek op Holland dinerspel

Test jouw vaderlandse kennis tussen de gangen door
vanaf €49,50 p.p.
Bekijk Gek op Holland dinerspel
Herken de mol aan tafel

Herken de mol aan tafel

Ontmasker de saboteur tijdens dit spannende etentje
vanaf €49,50 p.p.
Bekijk Herken de mol aan tafel