Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Pubquiz dinerspel

Speel tussen de gangen door onze uitdagende Pubquiz met rondes over uiteenlopende thema's.
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel
Pubquiz dinerspel

Waarom is het Pubquiz Dinerspel zo goed?

Een pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op ‘weetjes’ uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat het pubquiz dinerspel garant voor plezier voor jong en oud, man en vrouw en is het een aaneenschakeling van dijenkletsers en spanning. Wie is slim en sluw? En wie kan tussen de drie gangen door nog heerlijk, helder denken over films, geografie, geschiedenis, sport, muziek en showbizz? Een dinerspel vol muzikale, hilarische en spraakmakende beeld- en geluidsvragen.

Waar kun je je op verheugen tijdens dit uitje?

Tijdens dit dinerspel speel je de pubquiz tussen het voor-, hoofd-  en nagerecht. Jouw vrienden/collega’s worden verdeeld in teams van 5 á 6 personen. Kies de captain en dan kan de strijd losbarsten! Wij regelen een goed restaurant, jij kiest het het menu. En natuurlijk de gekste, leukste pubquiz vragen en een gezellige quizmaster. Wat is het eerste spel dat Atari ooit uitbracht? Voor welk jaartal staat het Romeinse cijfer MCMXCIX? Wat is een Labradoodle? In de pubquiz komt er van alles voorbij. Hoeveel weetjes er ook wel (of niet) komen bovendrijven, één ding staat vast: het wordt een ouderwets gezellige avond!

Dit uitje in coronatijd boeken?

Als blijkt dat door maatregelen van het RIVM dit uitje in coronatijd even niet te boeken is, kies dan voor de online Pubquiz. Deze competitieve quiz is online minstens zo goed en zo kom je toch met je team creatief samen.

Sidebar

Informatie Like!

  • Prijs en details
  • vanaf 15 personen
  • 03:30 uur
  • vanaf 49,50 p.p. excl. btw
  • 3-gangen diner naar keuze
  • Gezellige privé quiz locatie in Amsterdam
  • Quiz met audio- en videofragmenten
  • Presentatie door energieke quizmaster
  • Prijsuitreiking met mooie prijs voor de winnaars
  • Ruimte met gezellig decor

Beoordeling van onze klanten

Amsterdam umc

Kaley, onze pubquizmaster, heeft ons een leuke onbezorgde avond gegeven. Onze complimenten voor haar enthousiasme! We hebben smakelijk gegeten en ... Lees verdergedronken en een keurige bediening gehad. Netjes geregeld allemaal.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Yoalanda Janssen | Amsterdam umc

Greetz

We hebben dit uitje gedaan met het commerci‘le team van Greetz. De locatie was restaurant Van Puffelen. Goed eten ... Lees verderen goede bediening. De spelbegeleider maakte er een leuke avond van en de strijd werd met veel humor gestreden. Al met al een geslaagd uitje!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Linda de Lange | Greetz

Wij hebben PUUR ons bedrijfsuitje laten regelen op vrij korte termijn. Alles werd prima geregeld door Eva en we hebben ... Lees verdereen hele gezellige avond gehad in de Waag in Amsterdam met wie is de mol aan tafel. De spelbegeleiding door Oscar maakte het een hele geslaagde avond. Zeer zeker voor herhaling vatbaar om PUUR devolgende keer weer te benaderen!
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Charlotte Blom

Heel gezellig en leuke avond gehad! Het eten was lekker en de quizmaster heeft de avond erg goed geleid. Ook ... Lees verderde organisatie vooraf was goed geregeld.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Henriette Sandberg

Luchtverkeersleiding Nederland

Hebben het erg leuk en gezellig gehad. Charida deed het top en het eten was goed.
Deze review kreeg als cijfer een 4
- | Luchtverkeersleiding Nederland

Bergman Clinics Vrouwenzorg Amsterdam

Dank voor al het regelen! We hebben het ontzettend leuk en gezellig gehad. Wij hebben echt heerlijk gegeten en de ... Lees verderpub quiz was ook leuk. Hoewel we niet veel wisten hebben we met ons ploegje ook nog gewonnen Locatie was top!
Deze review kreeg als cijfer een 4
- Carolina van Amstel | Bergman Clinics Vrouwenzorg Amsterdam

LVNL

Wij waren met 20 man te gast bij Italiaans restaurant ''Cinema Paradiso'' in hartje Jordaan. We hebben een hele leuke, gezellige ... Lees verderavond gehad onder leiding van Charida van Puur A''dam. Locatie en quizbegeleiding helemaal goed en eten was OK. OK omdat de voor- en nagerechtjes prima waren. Het hoofdgerecht vonden we een beetje karig. Het shared dining concept is wel leuk maar er had, op z''n Italiaans, na het voorgercht wel een stukje vlees of vis bij gemogen.
Deze review kreeg als cijfer een 5
- Eric Mohaboe | LVNL

Wat een heerlijke avond, wij waren met 26 mensen bij de Jonge Dikkert in Amstelveen en de presentatie van de PUB ... Lees verder-Quiz werd ontzettend leuk gedaan. Echt de moeite waard. Dank jullie voor de goede en leuke bijdrage
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Marjetta Melkman

Wij zijn gisteren een dag Amsterdam geweest met ons brandweerkorps. Deze dag was samen gesteld door Milou van Puur Amsterdam. ... Lees verderHet begon met een wandeling door de Jordaan met als gids Bart en Jan, dit was super mede door de gezellig zingende Jan. Top. We werden daarna afgezet bij een prachtig mooi sloep. Kapitein Tim vaarde ons door de grachten en verzorgde heerlijke verkoelende drankjes. we werden met de sloep afgezet bij Loetje aan het ij, waar er een gezellig spel werd georganiseerd, En met als afsluiting een heerlijk biefstuk.
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Frans Spoorenberg

De Nieuwe Ooster

Wij hebben het heel gezellig gehad en Charon (?) was een bevlogen en leuke quizmaster. Dank voor de organisatie, alles liep ... Lees verderverder zeer gesmeerd, goede afwisseling tussen de quiz en de dinergangen
Deze review kreeg als cijfer een 4.5
- Mischa Smeding | De Nieuwe Ooster
Plaats een review
Bekijk Gek op Holland dinerspel
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Gek op Holland dinerspel

Test jouw vaderlandse kennis tussen de gangen door
Bekijk Gek op Holland dinerspel
Bekijk VR Moordspel diner
vanaf €57,50 p.p. excl BTW

VR Moordspel diner

Ontmasker de dader, kijk jij door de juiste bril? Combineer twee werelden en los de moord op!
Bekijk VR Moordspel diner
Bekijk Hilarische Bingo Dinerspel
vanaf €49,50 p.p. excl BTW

Hilarische Bingo Dinerspel

Kruis de getallen af en geniet van een gezellig diner
Bekijk Hilarische Bingo Dinerspel