Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Zin in een Tuk Tuk door Amsterdam scheuren? Beleef de Amsterdam rally!

Amsterdam rally
Dit is Amsterdam op haar mooist! Op de tuk-tuk, segway en speuren door de Rosse buurt. Spannend en snel! Hoe kun je Amsterdam nóg intenser beleven? Deze rally is niet voor niets onze favoriet.  Samen ga je de strijd aan met de andere teams. De Zeedijk ,Chinatown,warme buurt en de oergezellige Jordaan wachten op je. Zet je zintuigen op scherp. Een scherp observatievermogen en slim navigeren zullen je helpen de vragen en opdrachten sneller op te lossen dan de anderen. Want jij bent natuurlijk de beste! 

De rally

Al eens in een TukTuk gezeten?  Gordels vast, muziekje aan: here we go! Een ritje per TukTuk is een echte belevenis. De chauffeur weet niets… jij roept de aanwijzingen en route. Hij zorgt ervoor dat hij je veilig en snel door Amsterdam crost. Je ontdekt onderweg de geheimen van het oude Mokum en  geniet van de grachten en de Amsterdamse sfeer. 

Hoe voelt dat … een segway?  Balans en evenwicht zijn de sleutel tot succes. Er is een speciaal Puur parcours voor je… even oefenen en dan los! Tijd en snelheid gaan je punten opleveren

Warme buurt Adventure Quest Puzzel jezelf door de Rosse buurt en Chinatown. Ontmoet het echte Amsterdam. Hofjes en grachten verbazen je tijdens deze speurtocht door de smeuigste buurt van de stad.

Zie ik je daar? Boek snel

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief