Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Zin in de leukste en beste bedrijfsuitjes van Amsterdam? Hier je 6 stappen plan.

Wat zijn de leukste en beste bedrijfsuitjes van Amsterdam? Hier een 6 stappenplan zodat het onvergetelijk goed gaat worden.

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

1 De uitnodiging brengt rust, inzicht en voorpret. Wat zet je er allemaal in? Ben jij iemand die de dag een verassing wil laten zijn? Om eerlijk te zijn is een uitje nóg leuker als je weet wat je gaat doen… kleding klopt, je gasten verheugen zich en weten ook wanneer ze het actief wordt én wanneer de bitterbal eindelijk komt!

 

2 Een relaxte reis maakt je uitje al top. Hoe kom je de stad in? Pure topsport vandaag de dag. Wist je dat je live kunnen zien hoeveel plekken er bij de Park en Ride nog over zijn? Zelf ben ik fan van de Noord-Zuid lijn. Je zoeft zo de stad in en uit. Echt heerlijk is natuurlijk fietsen… start je gewoon je bedrijfsuitje nét buiten het centrum en fiets je samen de stad in! Klik hier voor inspiratie fietstochten in Amsterdam met gids

 

3  Klaar voor de start. Gelijk rennen vliegen? Welnee. Zorg voor een fijne plek om elkaar te ontmoeten. Praatje, taartje, koffie. Je hebt namelijk altijd mensen die later komen. Dan wil je niet op een tochtig hoekje staan te wachten op de rest. Wat past bij jouw gasten? Lekker in een gezellig café of  flaneren met een cocktail? Kies de juiste plek. Dit maakt echt het verschil. Wat dacht je van een meetingplek voor jezelf met dakterras en uitzicht op Amsterdam? Dat is echt wauw.

 

4 En…actie! Wat ga je doen dit uitje? Uiteindelijk gaat het niet om wát je doet maar wát het met je mensen doet! Samen iets beleven blijft hangen in het hoofd. Uiteindelijk herinner je niet meer het zoveelste koffieleut gesprek samen maar juist die superdag samen waarop je verwend werd en samen een avontuur beleefde. Welk avontuur? Ook dat maakt niet uit. Als het maar kwaliteit is en iedereen laat samensmelten. Ik vind een cool smartphone game in Amsterdam spannend of een quiz of een culinaire wandeling. Nom, nom, nom. Toch liever een bedrijfsfeest organiseren? Via Puur Amsterdam heb je het hele plaatje in een keer compleet en ontvang je slechts één factuur. Zo kan je een DJ huren, een passende locatie voor jouw gezelschap en een compleet op maar gemaakt programma. Allemaal overzichtelijk en met behulp van onze specialisten. Kijk snel verder! 

 

5 The afterglow Het is over, voorbij. Jammer. Maar hoe hou je dat goede gevoel vast? Het is net als vakantie…het gevoel vervliegt zo snel. Maak het onvergetelijk voor je gasten. Hoe dan? In elk geval heb je de foto’s nog. Nee die heb je niet zelf gemaakt. Dat regel je gewoon of je uitje was een fotoworkshop in Amsterdam. Dan heb je gelijk allemaal hele goede fotografen in je team. Ook heel leuk is een goede kookworkshop samen en dan stuur je daarna alle recepten toe. Elke keer als je gasten thuis kokkerellen dan denken ze weer terug aan die mooie dag samen. Dat is tof! Je doet gewoon allebei en stuurt een boek vol foto’s en recepten. Wedden dat dit extra onvergetelijk is?

 

6 Je uitje moet gewoon héél héél goed zijn. Foutloos, gezellig en geweldig. Inspiratie en advies nodig? Dan heb je ons nodig. Puur Amsterdam is er voor jou. Amsterdam experts met hart en gevoel.  Bel of mail en we sturen je een vrijblijvende offerte met een strak draaiboek. Zomaar? Ja want je gaat het geweldig vinden. Dat beloven we.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief