Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Vaar mee tijdens SAIL 2015

Geplaatst in Tips & inspiratie op 16 juni 2015

Eindelijk weer SAIL
Het is weer zover! Na bijna 5 jaar wachten staat SAIL 2015 op de stoep. Van 19 t/m 23 augustus wordt  de IJ-haven weer ondergedompeld in festiviteiten. Het zeilevenement in Amsterdam is zo geliefd dat iedereen de dag na afloop alweer toeleeft naar de volgende editie.

Een feest van saamhorigheid
Sinds de eerste editie in 1975 is het unieke scheepsvaart evenement SAIL niet meer weg te denken uit Amsterdam. De stad verwelkomt 5 dagen lang schepen vanuit alle windstreken van de wereld in en rondom de IJ-haven. Beleef samen een onvergetelijke dag tijdens dit grote feest van saamhorigheid!

Record aantal schepen
Met een record aantal schepen (ruim 600!) en talloze evenementen op en rondom het water belooft de negende editie van SAIL groter en spectaculairder te worden dan ooit. Dit jaar maken maar liefst vijftig Tall ships hun opwachting tijdens de twaalf kilometer lange SAIL In parade over het Noordzeekanaal. Daarnaast komen er marineboten voorbij, vaart er een historische vloot mee en is de bekende publiekstrekker, de Kruzenstern uit Rusland ook present.

Optredens van Kensington, Miss Montreal en meer…
SAIL is een geweldig volksfeest en het is bijna onmogelijk om u te vervelen. Rond de IJ-haven worden enorm veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo wordt op een groot podium op het IJ het muziekfestival  SAIL Music Marina gehouden. Hier vinden elke avond optredens plaats van o.a. Kensington, Miss Montreal en Nick&Simon. Ook wordt de film Pirates of the Caribbean vertoond onder begeleiding van een 80-koppig orkest. Elke avond rond 22.30 uur wordt de dag afgesloten met een fantastische vuurwerkshow. Bekijk hier het volledige SAIL programma.

Varen tijdens SAIL 2015?
Wilt u varen met collega's of vrienden tijdens Sail 2015? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid Sail vanaf het water mee te beleven. Tijdens Sail 2015 verzorgen we arrangementen op de mooiste boten van Amsterdam. Van een BBQ op een klassiek schip tot borrelen op een gezellige sloep. Combineer uw vaartocht met een rondleiding, workshop, proeverij of citygame en bespaar! Bekijk alle te huren boten op AmsterdamSail2015.nl of bel ons op 020-6260016 voor méér informatie en vrijblijvend advies. 

Deel dit bericht

Nieuwsbrief