Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Unieke eventlocaties in Amsterdam

Eventlocatie Amsterdam

Amsterdam zit vol verrassende locaties voor evenementen, vergaderingen en borrels. Bij Puur* Amsterdam zorgen we ervoor dat jouw event niet zomaar een standaard ervaring is, maar eentje om nooit te vergeten! Hier is een overzicht van onze mooiste locaties, waar je zowel zakelijk als privé kunt stralen.

Leestijd: 4 minuten

1. Dak van Amsterdam: The Living & The Loft

Wil je vergaderen met het mooiste uitzicht van de stad? Dak van Amsterdam, zowel The Living als The Loft, biedt precies dat! Met een panoramisch uitzicht over de hoofdstad, kun je hier niet alleen effectief vergaderen, maar ook geïnspireerd raken door de waanzinnige aanblik op Amsterdam. Deze locaties stralen rust en exclusiviteit uit, perfect voor jouw volgende vergadering of evenement.

Evenementlocatie Amsterdam
The Living
The Loft

2. Mooie Boules Amsterdam

Wat krijg je als je lekker eten, jeu de boules en een gezellige sfeer combineert? Mooie Boules Amsterdam! Deze locatie in Amsterdam-Oost is dé plek voor een feestelijk bedrijfsuitje of een informeel teamuitje. Het concept is simpel: eet, drink, speel en geniet. Wie zegt dat werk en plezier niet hand in hand kunnen gaan?

3. Het Scheepvaartmuseum

Voor een vleugje historie en magie moet je bij Het Scheepvaartmuseum zijn. Dit iconische gebouw, gelegen aan het water ademt de maritieme geschiedenis van Nederland en biedt een adembenemende setting voor je evenement. Of je nu een gala organiseert, een verhouding houdt of een presentatie geeft, Het Scheepvaartmuseum voegt altijd net dat beetje extra klasse toe.

4. Thuishaven

Toe aan een creatieve twist? Thuishaven is dé festival hotspot in Amsterdam waar jouw event een heel nieuw sfeertje krijgt. Of het nu gaat om een teamuitje of een productlancering, deze creatieve locatie geeft je de vrijheid om te experimenteren. De perfecte plek voor wie het net even anders wil.

5. Vondelpark

Midden in het hart van Amsterdam vind je het iconische Vondelpark. Met zijn prachtige groene omgeving biedt het park een serene plek voor evenementen en bijeenkomsten. Of het nu gaat om een outdoor activiteit, een picknickvergadering of een borrel in de zon, hier kun je genieten van de natuur in het centrum van de stad.

Foto: @michelswartphotography

6. DOCKS

Voor wie liever op het water is, zijn de schepen van DOCKS een fantastische keuze. Deze drijvende locaties zijn ideaal voor zakelijke evenementen, borrels een feesten. Het uitzicht op het water en relaxte sfeer maken dit de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad, terwijl je toch in hartje Amsterdam blijft.

Met deze indrukwekkende lijst aan locaties weet je zeker dat jouw evenement in Amsterdam onvergetelijk wordt. Of je nu gaat voor het prachtige uitzicht bij het Dak van Amsterdam, de speelse sfeer bij Mooie Boules of de historische grootsheid van Het Scheepvaartmuseum – bij Puur* Amsterdam zorgen we ervoor dat elk detail klopt.

Jesse is jouw Amsterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief