Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Zo maak jij jouw winter dit jaar nog specialer, de leukste uitjes in Amsterdam op een rij

Mijn naam is Inger en sinds kort loop ik stage bij Puur* Amsterdam. Dat vind ik heel leuk. Niet alleen omdat Puur* heel leuk is, maar ook omdat Amsterdam een van mijn favoriete steden is. Daarom leek het mij een goed idee om mijn Amsterdamse winter favorieten te delen. Hier komen mijn tips voor jou om jouw winter dit jaar nog specialer te maken.

Varen over de Amsterdamse grachten

Wat ik altijd leuk vind om te doen in Amsterdam, is varen. In de winter lekker knus onder een dekentje met warme chocolademelk met slagroom, varend door de grachten, de mooie kerstverlichting bekijken.  Puur kan * heel veel van dit soort uitjes voor jou bedenken. Zo kan jij ook lekker gaan varen. Leuk voor het eerstkomende bedrijfsuitje, je verjaardag of een familiedag!

Museumnacht

Technisch gezien is het nog niet echt winter wanneer de Museumnacht plaatsvindt, maar hij verdient wel een plekje tussen mijn favorieten. Tijdens de Museumnacht zijn heel veel musea in Amsterdam tot laat open waar je dan het museum kan bekijken of kan genieten van de leuke activiteiten en shows die er zijn. Zoals cocktails drinken in het Scheepvaartmuseum met muziek op de achtergrond of je kinderherinneringen herleven in NEMO. Klinkt goed toch?

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Schaatsen in de stad

Wel vaak heel erg druk, maar zeker niet minder leuk. De ijsbaan op het museumplein. Aangezien de winters in Nederland wel koud zijn, maar vaak toch net niet koud genoeg om te kunnen schaatsen. Hebben we in Amsterdam gelukkig nog de allerleukste schaatsbaan op het Museumplein. Met het leuke bruggetje met lichtjes erbij is het wintergevoel helemaal af. Wil je nog een leuke foto voor op Instagram? Dan ben je hier ook zeker op de goede plek. Menig blogger maakt hier haar Instagramfoto op het verlichte bruggetje. Andere leuke schaatsbanen in Amsterdam zijn te vinden op het Leidseplein, natuurlijk de Jaap Edenbaan en de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion.

De Negen Straatjes

Om te winkelen, om te lunchen of om gewoon doorheen te lopen. De Negenstraatjes zijn leuk. Al helemaal in de winter, wanneer de kerstverlichting is opgehangen en al de cadeaus die je koopt nog leuker worden ingepakt. Bij Puur* hebben wij ook leuke uitjes die lekker eten en deze mooie stad zien combineren. Bijvoorbeeld de walking dinner, waarbij je in het ene restaurant het voorgerecht eet, in een ander restaurant het hoofdgerecht en weer een ander restaurant het nagerecht. Je loopt samen met een enthousiaste gids naar de verschillende locaties terwijl je ondertussen genieten van Amsterdam. Uiteraard vertelt de gids de leukste verhalen.

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival is natuurlijk ook geweldig in de winter. Echt een aanrader. Ook Puur* heeft uitjes zodat jij  het Amsterdam Light Festival kunt meemaken. it kan je doen door te varen langs alle plekken met mooie lichten, maar ook wandelen is mogelijk.

Lijkt een van deze uitjes jou nou heel leuk? Bel mij dan op 020- 6260016, dan zal ik een passend voorstel voor je maken. Wat lijkt jou het leukste uitje? En wat zijn jouw favorieten in de winter? Ik hoor het graag van je.

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief