Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
  • Nederlands
  • English

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Tassenmuseum.. het ideale uitje voor vrouwen!

Geplaatst in Tips & inspiratie op 18 februari 2015

Onze stagiare Larissa gaat op zoek naar bijzondere plekken voor een bedrijfsuitje of groepsuitje in Amsterdam. Zo bezoekt de highlights van de stad en schrijft haar beleving op. Jij zweeft mee met haar gedachten.

dit keer bezocht zij het Tassenmuseum.

Amsterdam, winter 2015

De culturele uitstapjes gaan door en door en door. Doe er wat mee en ga er ook op uit. Bijvoorbeeld tijdens een leuk teamuitje in Amsterdam.

Before het Tassenmuseum

Foto’s van Google images
After… (dus in het Tassenmuseum…)

Niet te geloven he? Even een shock om erin te komen… Deze tassen zagen wij pas halverwege de excursie, maar wij waren er zelfs toen nog van in shock!

Knap gemaakt, dat zeker… Maar heftig, echt.

En start!

Foto

In de ochtend zat in nog op kantoor Pinterest-collages te maken voor onder de offertes (ze worden te gaaf!) en Flickr foto’s te taggen. Maar na de lunch en nog wat knippen en plakken op m’n mac werd het tijd voor het echte werk. Jas aan en erop uit!

Daar stond Jantien al bij d’r oranje fietsie te wachten. Gelijk naar binnen, praatje met de medewerkers… kaartjes kopen en hoppa helemaal naar boven.

Daar zagen we deze tas (op links dus)… De oudste tas in de collectie van het tassenmuseum, dus niet de eerste! helemaal gemaakt van geitenleer, en zelfs met een mooi bewerkte hendel… Gaaf he?


Er was zoveel moois te zien… wat een tijd en werk zit er in al deze tassen… helemaal naar de mode van haar tijd… hier even een kleine greep uit de collectie.
Leuk he? Hier nog glimmy stuff…

Maar om echt te ervaren hoe het museum was moet je er natuurlijk heen gaan! En er zijn zoveel musea in Amsterdam en de rest van de wereld die het waard zijn om een bezoekje te brengen… Zeker niet saai!

We liepen helemaal omlaag en kwamen steeds meer in het nu… De tassen kregen minder tierelantijntjes en werden strak en bedacht.
We verlieten het museum na anderhalf uur en aten nog een gebakje…

Wat een fantastisch museum… en wat is het mooi om vrouw te zijn 😉
Larissa Loman

Deel dit bericht

Nieuwsbrief