Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Speel Gek op Holland met Puur*!

Het is inmiddel echt winter. Buiten is het koud, het regent en de wind slaat om de huizen. Wat voor leuke groepsactiviteit onderneem je dan? Een picknick of zomerse speurtocht zit er even niet in! Niet getreurd…wij hebben de oplossing: ons eigen Gek op Holland Spel. Leuk voor een bedrijfsuitje of activiteit met vrienden of familie!

Een gezellig en origineel groepsuitje!

Net als in het bekende spel worden u en uw vrienden/collega’s verdeeld in Team Oranje en Team Holland. Hierna kan de strijd losbarsten… Wie weet er de meeste feiten over ons koude kikkerlandje, wie kan het beste bekende Nederlanders imiteren en wie is de koning(in) van het spellen? Onze enthousiaste presentatoren doen niet onder voor die van de televisie en loodsen uw groep met evenveel enthousiasme en hilariteit door het spel. Fantastisch om samen met je collega”s of vrienden plots zélf te spelen. Dit is lachen, gieren, brullen!

Ik hou van Holland quiz bedrijfsuitje Amsterdam

Persoonlijk uitje op maat

Wat onze Gek op Holland Quiz zo leuk maakt? Het spel is helemaal naar jouw wensen aan te passen. Bijvoorbeeld aan het bedrijf waarbij je werkt: weten jouw collega’s wel wat er gebeurt binnen het bedrijf of weet zelfs de directeur niet wat er in zijn bedrijf speelt? Leer niet alleen de feiten te kennen tijdens dit hilarische spel maar ook jouw vrienden/collega’s!  Ook kunnen we een heerlijk diner naar jullie smaak verzorgen tussen de rondes door. Klinkt eigenlijk veel beter dan thuis voor de buis, toch?

Gek op Holland quiz uitje in Amsterdam

Compleet uitje in Amsterdam? Maak er een Hollands dagje van!

Op zoek naar een compleet dagje in Amsterdam? Wij hebben allerlei leuke mogelijkheden tot een Puur Hollands uitje.  Een Gek op Holland wandeling met proeverijtjes van drop, kaas en haring onderweg met de quiz als afsluiter. Of een Wallen wandeling met een wat uitgebreidere proeverij vooraf. Alles kan! Zo’n leuke manier ook om je buitenlandse gasten kennis te laten maken met de Nederlandse cultuur. Bel ons op 020-6260016 voor een oer-Hollands uitje op maat!

Bedrijfsuitje Amsterdam Gek op Holland quiz

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief