Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Het Nederlands Theater Festival 2024

Nederlands Theater Festival

Licht, camera… actie! Of in dit geval: theatergordijn omhoog! Het is weer tijd voor die tijd van het jaar , theaterliefhebbers! Het Nederlands Theater Festival (NTF) staat voor de deur en dit jaar belooft het weer een spektakel te worden waar je u tegen zegt. Of je een doorgewinterde toneeltijger bent of gewoon op zoek bent naar een avondje quality time met wat goed theater, dit is hét moment om in de wereld van drama, komedie en alles daartussen te duiken. 

Leestijd: 4 minuten

Wat is het NTF?

Stel je voor: een festival waar alleen de allerbeste voorstellingen van het afgelopen jaar worden getoond. Het NTF is eigenlijk de Oscars van het Nederlandse theater. Je krijgt hier een line-up van voorstellingen die door de critici zijn bewierookt  en door het publiek zijn omarmd. Als ze bij het NTF spelen, weet je dat je goud in handen hebt.

Wat kan je verwachten van het Nederlands Theater Festival ?

Denk aan alles van intense monologen waarbij je op het puntje van je stoel zit tot uitbundige musicals waar je spontaan zin van krijgt om mee te dansen (maar je zit in een theater, dus hou je even in). Dit jaar staan er grote namen op het programma, maar ook veelbelovend jong talent dat je zeker niet mag missen.

Voor de fijnproevers onder ons zijn er ook talkshows, nagesprekken en masterclasses, waar je kunt luisteren naar acteurs, regisseurs en andere theaterbazen die hun geheimen met je delen. Dus naast lekker lui zitten en kijken, kan je ook nog wat bijleren. Multitasken 2.0!

Nog niet uitgeteld? Als je na al dat theatergeweld nog steeds energie over hebt, dan heb ik goed nieuws! Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond kun je terecht in de Late Night Bar van Theater Bellevue. Gratis toegankelijk, dus wat houd je tegen? Geniet van verrassende optredens, pak een drankje aan de bar, en als je voeten het toelaten, gooi een dansje op de vloer. Perfect om de avond in stijl af te sluiten!

De Late Night Bar. Foto: Instagram @nederlandstheaterfestival

Waarom moet je hierheen?

Waarom niet, is de betere vraag! Theater is een vorm van live-entertainment die je nergens anders kunt ervaren. Geen Netflix-pauzes , geen ‘even de deur uit voor snacks’ – hier moet je in het moment zijn. Plus, na zo’n avondje theater voel je je ineens cultureel verantwoord . Win-win!

Of je nu houdt van zware dramastukken waarbij de tranen rollen, of liever lacht tot je buikpijn hebt – het Nederlands Theater Festival heeft  voor ieder wat wils.

Praktische info:

Wanneer?

5 t/m 15 september 2024. Dus je hebt genoeg tijd om je theateroutfit te fixen.

Waar?

Verschillende locaties door heel Amsterdam. Van de Stadsschouwburg tot intieme theaterzaaltjes.

Tickets?

Die haal je natuurlijk via de officiële website van het Nederlands Theater Festival. Zorg dat je snel bent, want de plekken gaan hard (en terecht). Dus waar wacht je nog op? Verzamel je vrienden, familie of die ene leuke persoon waar je indruk op wil maken en maak je klaar voor onvergetelijke, Amsterdamse theater ervaring!

Jesse is jouw Amsterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief