Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Wat zijn leuke activiteiten in Amsterdam?

workshop schermen amsterdam bedrijfsuitje

Zin in een onvergetelijke dag in de hoofdstad, maar geen idee wat je moet doen? Of je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of gewoon een dagje met vrienden plant, Puur* Amsterdam heeft voor iedereen wel wat leuks in petto. Van spannende teambuilding activiteiten tot culturele tours – ik help je graag aan een dag die je nog lang zal herinneren.

Leestijd: 4 minuten

1 Wandklimmen – klim naar nieuwe hoogtes

Ben je klaar om de lat (of in dit geval, de muur) wat hoger te leggen? Bij Puur* Amsterdam boek je een Workshop Wandklimmen waarbij je letterlijk de hoogte in gaat. Het perfecte uitje voor een groep collega’s, vrienden of familie die wel van een uitdaging houden. Of je nu een beginner bent of al wat klimervaring hebt, deze activiteit zorgt gegarandeerd voor adrenaline, teamwork en een flinke dosis lol. En zeg nou zelf, wie wil nou niet een beetje Spiderman zijn voor een dag?

2. Positiviteit Workshop – altijd in voor een lach

Soms kan het leven wat stressvol zijn en dan is een Workshop Positiviteit precies wat je nodig hebt. Deze workshop is niet alleen hilarisch (want lachen is gezond!), maar ook inspirerend. Je leert hier praktische technieken om een positieve mindset te behouden, zelfs in de meest hectische situaties. Ideaal voor teambuilding of gewoon een gezellige middag met vrienden. Gegarandeerd dat je met een grote glimlach naar huis gaat!

3. Scherm Workshop – word een echte Zorro

Altijd al willen leren schermen? Bij Puur* Amsterdam bieden we een spannende Scherm Workshop aan waarin je de kunst van het schermen onder de knie krijgt. Onder begeleiding van een ervaren instructeur leer je de basis van deze elegante sport. Het is niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een test voor je reflexen en strategisch inzicht. De perfecte activiteit voor wie zijn innerlijke Zorro wil ontketenen – mét floret, zonder cape.

4. Gek op Holland quiz – test jouw kennis over Nederland

Ben jij een echte Nederlandkenner? Doe mee aan de hilarische Gek op Holland quiz en ontdek hoeveel je echt weet over tulpen, klompen, bitterballen en André Hazes. Dit is de quiz voor een avond vol lachen, strijd en natuurlijk wat gezonde competitie. Geschikt voor elke groep, van collega’s tot vrienden en gegarandeerd een hit op elk feest of evenement. Wie wint de felbegeerde titel van Holland expert.

5. Minute to Win It -spannende uitdagingen onder tijdsdruk

Als je snelle spelletjes en een beetje competitie houdt, dan is de Minute to Win It in Amsterdam perfect voor jou! Tijdens deze activiteit moeten jij en je team binnen een minuut allerlei hilarische en uitdagende opdrachten voltooien. Denk aan ballen stapelen, bekers blazen en andere maffe spellen waarbij snelheid en behendigheid cruciaal zijn. Deze activiteit is perfect voor teambuilding en zorgt hoe dan ook voor veel gelach en adrenaline!

6. De Jordaan Challenge – ontdek de mooiste buurt van Amsterdam!

Zin in een interactieve tocht door een van de meest iconische wijken van Amsterdam? Doe mee aan De Jordaan Challenge en ontdek de leukste plekjes van de Jordaan, van verborgen hofjes tot typische bruine kroegen. Tijdens deze uitdaging los je raadsels op, voer je grappige opdrachten uit en leer je ondertussen alles over deze charmante buurt. Super voor wie houdt van een beetje competitie en de authentieke sfeer van de Jordaan wil proeven.

Amsterdam Jordaan standbeeld Johnny Meyer

Ontdek Amsterdam met Puur*!

Of je nu op zoek bent naar adrenaline, creativiteit of gewoon een gezellige dag, Puur* Amsterdam heeft voor ieder potje een passende deksel! We zorgen voor unieke activiteiten die volledig op maat worden aangeboden. Wil je meer weten over onze uitjes? Bekijk dan hier ons hele aanbod en plan jouw perfecte dag in Amsterdam.

Jesse is jouw Amsterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief