Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Kerstspecial Amsterdam…een hele avond lang verwend worden.

Geplaatst in op 27 november 2008

De donkere dagen maken de stad Amsterdam extra bling-bling.Daarom hebben we speciaal voor u een Kerst verwenarrangement samengesteld.

winterwandeling

Een afwisselende wandeling door Amsterdam langs verlichte straten en cafe's met beslagen ruiten. We wandelen door de oudste buurt van Amsterdam en stoppen onderweg voor een drankjes en bitterballen.

Jenever en likeur proeven

Een echte stokerij in hartje stad opent haar deuren. Speciaal voor ons! Proef zelfgestookte likeuren met mooie namen als volmaakt geluk. Of probeer onze favoriete jenever…de koning onder de borrels. Jaren gerijpt. De trotse stoker zal u graag bijschenken…en bijschenken…en bijschenken.

Kerst diner

Tijd om aan te schuiven. Servet op schoot en genieten van het gezelschap en de overheerlijke gerechten. In overleg met Puur* Amsterdam kunt u uw eigen sfeer kiezen uit een lange lijst favorieten. Zit u liever samen informeel in de Jordaan of toch graag tussen de Jet Set.Of laat eerlijk goed eten u hart sneller kloppen? Laat het ons weten en wij verzorgen uw totale avond arrangement en maken Kerst Amsterdan 2008 tot een groot succes.

Eet smakelijk!

Ook graag een bijzonderarrangement in Amsterdam met uw bedrijf of familie? Dan heeft u www.puuramsterdam.nl inspiratie nodig 020 626 00 16 . Het echte kerst genieten ! Wij zijn de Amsterdam Kerst expert.

 

Deel dit bericht

Andere berichten

Nieuwsbrief