Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Hét creatieve uitje in zomers Amsterdam? De Instagramworkshop!

Hoera! Zomer! Amsterdam nog mooier, de mensen blijer en een bomvolle uitjeskalender. De beste keuze? Onze Instagramworkshop! Laat je gezelschap glimmen, maakt je creatief èn zorgt voor een nieuwe blik op de prachtige details in de stad.

Creatief uitje in Amsterdam

Waarom is Instagram zo magisch? Beleef het zelf tijdens deze Instagramworkshop. Een professionele fotograaf legt je tijdens een korte workshop uit hoe u bijzondere Instagram foto’s maakt. Hierna ga je dit zelf in de praktijk brengen. Een goede Instragram foto is poëzie met licht, focus en kleuren. De stad, eten, sfeer en zelfs je geliefde ziet er vaak beter uit dankzij Instagram.. en je snapt het al…je leert het pas écht door het te doen. Dus na de uitleg stap je de stad in met een missie. Het echte werk! Samen met je team of individueel maak je de beste, mooiste en creatiefste plaatjes ooit. Afsluitend worden de foto”s besproken. Een beamer en duidelijke gouden tips helpen je bij het bekijken van het fotoresultaat. Het perfecte creatieve uitje of teambuilding workshop.

De perfecte zomer activiteit in Amsterdam!

Ja, dit is de perfecte activiteit in de frisse lente en broeiende zomer in Amsterdam. Het prachtige licht over de daken, levendige taferelen op straat en de glanzende grachten vol bootjes. Door de aanwijzingen van onze insta expert èn Amsterdam kenner wordt de stad extra bijzonder. Na deze dag heb je een geheel nieuwe blik op de stad èn heb je een hele set aan fotografie skills erbij. Vanaf nu maak jij het perfecte plaatje!

Dit ook ervaren? Boek dan nu de Instagramworkshop of bel 020-6260016 voor meer informatie.

foto Wouter Smit

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief