Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

De beste prijs/kwaliteit
op maat georganiseerd voor jouw groep

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Ik zie je bij de trap… En het werkte ook nog…

Geplaatst in op 02 mei 2008

 

Congres_high_profile_106

Natuurlijk kende ik haar stem en wist ik wat ze belangrijk vond.

In oktober organiseerde ik voor haar bedrijf leuke dingen in Amsterdam. We mailden, ik ontmoette haar team en verwende haar gasten. Er was een klik …dat was duidelijk. Maar haar gezicht was een mysterie. Waar was ze dan op het New Media Congres?

Op haar site geen foto en met Google kwam ik niet verder dan haar goede werken. Dus dan maar op de NIEUWERWETSE manier. Ik nam de proef op de som en liet Johan van LOGON haar sms'en. ” Ik zie je bij de trap…nu!.”

En als bij toverslag stapte ze uit de mensenmassa en kwam mijn kant op. Op haar handen nog een echo van een intensieve incentive in Dubai…Nieuwe media is een wonder en het werkt echt!

HIER MIJN FOTO”S…Op advies van Marco Derksen gelijk een account op Flickr!

 

Deel dit bericht

Andere berichten

Nieuwsbrief