Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Wat te doen in de herfstvakantie in Amsterdam

Herfstvakantie

De herfstvakantie staat voor de deur, en wat is een betere plek om deze kleurrijke tijd door te brengen dan in het betoverende Amsterdam? Terwijl de bladeren van groen naar prachtig goud en rood veranderen, zijn er tal van leuke dingen te doen. En raad eens? Ik heb precies wat je nodig hebt om van je herfstvakantie een feest te maken. Dus trek je warmste trui aan en laat je leiden door deze gids vol gezellig uitjes, feestjes en activiteiten!

Leestijd: 4 minuten

1. Herfstwandeling door de Jordaan

Begin je avontuur met een heerlijke herfstwandeling door mijn favoriete en de meest gezellige buurt van de stad: de Jordaan. Deze Insta-waardige buurt is perfect om het herfstseizoen in zijn volle glorie te bewonderen. Vergeet niet te stoppen voor een  warme chocolademelk in één van de knusse cafés, perfect om even op te warmen terwijl je geniet van de lokale sfeer die alleen te proeven is in deze buurt! Voor meer info over wandeltochten, check onze Puur* Amsterdam site.

Jordaan

2. Gek op Holland Quiz

Wil je je hersenen aan het werk zetten? Doe mee aan de Gek op Holland Quiz! Dit is de perfecte manier om te lachen, leren en genieten van de Nederlandse cultuur. Verzamel je vrienden en test je kennis terwijl je geniet van een drankje. Kijk voor meer details over deze quiz hier.

3. Feest met de Puur* Teamuitjes

Als je van feesten houdt, heb je geluk! Puur* Amsterdam biedt diverse teamuitjes en feesten aan die perfect zijn voor het herfstseizoen . Of je nu een bedrijfsuitje of een vriendengroep hebt die vermaakt wil worden, er is voor ieder wat wils. Ga voor een onvergetelijke avond vol plezier en verrassingen. Neem een kijkje bij onze Puur* Events site voor meer informatie over de mogelijkheden.

4. Smartlappenboot

Verken de grachten op een unieke manier met de Smartlappenboot! Dit is niet zomaar een boottocht; dit is een zinderende ervaring waarbij je meezingt met de grootste smartlappen. Wie kan er weerstaan aan het plezier van een karaokeboottocht in de herfst?

5. Markten en festiviteiten

De herfst is ook de tijd voor markten en festivals in Amsterdam! Van ambachtelijke markten tot lokale foodfestivals, er is altijd iets te beleven. Klik hier om te kijken welke evenementen er voor kinderen er tijdens de herfstvakantie verder plaatsvinden.

6. Culinaire avonturen met Puur*

Waarom zou je de herfstvakantie niet combineren met een culinair avontuur? Puur* Amsterdam biedt culinaire tours aan waarin je de beste eetplekken van de stad ontdek.  Proef de heerlijke herfstgerechten en laat je verrassen door de smaken van de stad. Of combineer het eten met wandelen door mijn geliefde stad, tijdens een Walking Dinner.

7. Borrelen in de stad

Verzamel je maten en ga borrelen op een van de gezellige locaties die Amsterdam te bieden heeft. Denk aan een sfeervolle bar of een knus café, perfect om bij te praten en te genieten van een drankje terwijl je buiten de bladeren van de bomen ziet vallen.

Ontdek Amsterdam met Puur*!

Tot slot, vergeet niet om gewoon te genieten van de prachtige herfstkleuren in Amsterdam. Of je nu door de parken wandelt of op de grachten flaneert, het is een seizoen om zintuigen te verwennen. Dus, waar wacht je nog op? De herfstvakantie in Amsterdam staat voor de deur en Puur* Amsterdam heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldige tijd!

Jesse is jouw Amsterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief