Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Wat zijn de leukste groepsactiviteiten in Amsterdam?

Groepsactiviteiten Amsterdam

Amsterdam is dé stad voor onvergetelijke groepsactiviteiten. Of je nu met collega’s, vrienden of familie op pad gaat, er zijn eindeloos veel opties om je dag een groot succes te maken. Van puzzelen op het water tot spannende stadspellen; de leukste activiteiten wachten op je!

Leestijd: 3 minuten

Groepsactiviteit op maat organiseren

Als je op zoek bent naar een groepsactiviteit op maat, dan zit je bij Puur* Amsterdam helemaal goed. Of je nu een creatief, sportief of culinair avontuur wil, de opties zijn eindeloos. Van een spannende Sloepen Puzzeltocht door de Amsterdamse grachten tot een hilarische Expeditie Robinson in het park, waarbij je je innerlijke Robison Crusoe kunt laten zien. Voor de iets minder avontuurlijke teams zijn er ook minder fysieke opties, zoals de Bob Ross Workshop, waarin je gegarandeerd als een ware kunstenaar naar huis gaat (en nee, je hoeft geen talent te hebben, gewoon zin in gezelligheid is al genoeg).

Groepsactiviteiten met lunch of diner

Wat is er leuker dan een gezamenlijke activiteit te combineren met lekker eten? Puur* Amsterdam biedt een breed scala aan culinaire uitjes, zoals de Floating Dinner. Hierbij vaar je van restaurant naar restaurant, terwijl je geniet van heerlijke gerechten én het uitzicht op de grachten. Ook voor een gezellige borrel is de Borrelboot, waarbij je kunt genieten van drankjes terwijl je door de stad vaart.

De leukste groepsactiviteiten in Amsterdam

Amsterdam barst van de geweldige groepsactiviteiten. Hier zijn enkele toppers:

  • Citygame Amsterdam: een interactief stadsspel waarbij strategie en teamwork centraal staan. Jouw team navigeert door de stad met een tablet en moet allerlei uitdagingen aangaan. Wie wint de strijd?
  • The Great Escape: dit stadsspel is perfect voor grote groepen die de spanning van een escape room willen ervaren, maar dan verspreid over de stad. Verzamel aanwijzingen en probeer te ontsnappen uit het door oorlog bezette Amsterdam.
  • CSI Amsterdam: heb je altijd al detective willen spelen? Los samen met je team een mysterieuze moord op en race tegen andere teams om de dader te ontmaskeren. Een unieke manier om Amsterdam te verkennen.

Welke activiteit je ook kiest, met Puur* Amsterdam wordt je groepsuitje een onvergetelijk succes! Dus trek je sneakers aan, zet je denkpet op en maak je klaar vol een dag vol lachen, eten en teambuilding.

Jesse is jouw Amsterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief