Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Hoe organiseer je een goed zakelijk jubileum?

Jubileumfeest

Een jubileum vieren is als een goede taart bakken: je hebt de juiste ingrediënten, een goed recept en een snufje magie nodig om alles perfect samen te laten komen. Maar in plaats van bloem en eieren, hebben we hier te maken met een locatie, gasten en een overvloed aan good vibes. En wie kan je daar beter bij helpen dan wij van Puur* Feesten? Wij menen het goed en we zijn goed! Hier zijn zes stappen om je op weg te helpen naar een onvergetelijk zakelijk jubileum!

Leestijd: 4 minuten

Stap 1: Interesse – vertel ons je wensen!

Het begint allemaal met een idee. Wat wil je bereiken met dit feest? Wil je je medewerkers in het zonnetje zetten, de jarenlange samenwerking vieren of gewoon een goede reden om taart te eten en champagne te drinken? Wij vernemen graag al je wensen en ideeën. Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website of we komen gewoon bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken. Alles voor die glimlach op jouw gezicht en die van je gasten.

Stap 2: Vrijblijvende offerte – wij gaan aan de slag

Nadat we je wensen hebben gehoord, gaan wij aan de slag met het uitwerken van een offerte. Dit is geen droge opsomming van kosten, maar een prikkelende mix van creativiteit en inzicht. Entertainment, locaties, mensen – we kennen ze allemaal. Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Het is een beetje zoals een menukaart in een sterrenrestaurant: alles klinkt fantastisch, je moet alleen nog kiezen wat je wil proeven.

Stap 3: Puntjes op de i en akkoord

Nu wordt het serieus. Samen met jou maken we de offerte en het programma helemaal passend. Pas als jij helemaal tevreden bent, gaan we verder. We bevestigen alle opties bij onze partners en zetten de puntjes op de i. Het is net als bij een schilderij: de finishing touch maakt het verschil tussen ‘mooi’ en ‘wow!’. Zodra we je akkoord hebben, starten we met de voorbereidingen. De voorpret kan beginnen!

Stap 4: Draaiboek – het plan voor de grote dag

Een week voor het grote evenement ontvang je het draaiboek. Hierin staat het gedetailleerde programma en zie je wat je kunt verwachten vóór, tijdens en na het event. Geen verrassingen meer (behalve de leuke), alles is tot in de puntjes geregeld. We vermelden ook alle contactpersonen en telefoonnummers zodat je altijd weet wie je kunt bellen als er iets is. Dit is het moment waarop je beseft: “Dit gaat echt gebeuren!”

Stap 5: Event- tijd om te genieten!

De dag van het feest is aangebroken. Jullie genieten en wij doen de rest. Onze eventmanagers zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Jij kunt ontspannen en je gasten entertainen, terwijl wij zorgen voor de perfecte uitvoering. Of je nu wil dansen tot in de late uurtjes of rustig wil netwerken met een glas wijn in je hand, win regelen het. Jullie worden volledig ontzorgd en beleven een onvergetelijk evenement.

Stap 6: Evaluatie – hoe was het?

Voor je het weet is het feest alweer voorbij. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Na het event nemen we contact met je op voor een evaluatie. We horen graag je feedback: wat kan er beter? Dit helpt ons om de volgende keer nóg beter te zijn. Want bij Puur* Feesten staan we altijd open voor verbetering, zodat jouw volgende feest nog onvergetelijker wordt.

Conclusie

Een zakelijk jubileum organiseren hoeft geen stressvolle klus te zijn. Met de juiste planning, een beetje hulp van experts en een flinke dosis plezier, wordt het een feestje om nooit te vergeten. Bij Puur* Feesten begrijpen we dat een bedrijfsfeest meer dan geweldig moet zijn. Wij regelen alles van A tot Z, zodat jij en je gasten alleen nog maar hoeven te genieten. Dus, waar wacht je nog op? Neem contact op en laten we samen dat fantastische jubileum organiseren!

Jesse is jouw expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief