Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

Flashback Friday: Sophie blikt terug

Sophie werkt inmiddels al bijna anderhalf jaar bij Puur* Feesten en heeft al meer dan twintig feesten op haar naam staan. Met de drukke feestmaanden voor de boeg blikt Sophie terug op een van haar eerste feesten: een Winter Wonderlandfeest in het gemeentehuis van Huizen voor 300 ambtenaren.

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Naam: Sophie van Diest
Is: Eventplanner Puur* Feesten
Dit is voor mij een goed feestje: Als iedereen het jammer vindt dat het is afgelopen en gasten nog lang positief napraten.
Dit denkt iedereen over mijn werk: Dat het één groot feest is, omdat je feesten organiseert.
Maar niemand weet: Dat slapeloze nachten er soms echt wel bij horen!

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Bekend terrein

“Bij deze opdracht was het erg leuk dat ik zelf uit Huizen kom en het gemeentehuis goed ken. Dat brak het ijs met mijn contactpersoon en ik mocht meteen langskomen. Het contact was meteen goed. Tijdens de afspraak hebben we besproken waar ze naar op zoek waren voor het feest en aan de hand hiervan heb ik een programma op maat gemaakt.”

De uitdagingen van een feest op eigen locatie

“Een feest op eigen locatie brengt een hoop dingen met zich mee waar men niet zo snel aan denkt als je dat nog nooit eerder hebt georganiseerd. Je wil niet weten waar je allemaal rekening moet houden! Het aantal stroompunten, afmetingen van de ruimte, plattegronden intekenen zodat je zeker weet dat alles past, eventuele bar huur, aanwezigheid van meubilair… Inmiddels weet ik goed waar ik op moet letten, maar feesten op eigen locatie blijven uitdagender dan feesten op een locatie die ingericht zijn voor events.”

Puur Amsterdam Bedrijfsuitjes Blog

Party time!

“Het thema van het feest was Winter Wonderland en dus hebben we het gemeentehuis helemaal omgetoverd tot winterse beleving. Erg gaaf om te zien hoe dat gebeurt en dat we dat als team voor elkaar krijgen. Toen de eerste gasten binnen kwamen, herkenden ze hun eigen werkomgeving niet meer terug. We kregen zulke leuke reacties! Tijdens het feest was er een cateraar die een heerlijk buffet voor de gasten klaarzette. Alle activiteiten waren drukbezet en er werd ook nog eens volop gedanst op de dansvloer.”

Nagenieten en onthouden

“Ik kijk met een zeer tevreden gevoel terug op dit feest. Ik heb na afloop ook nog een heel positief berichtje gekregen van de contactpersoon, dat maakt het extra leuk. Binnenkort ga ik hem even bellen; kijken of we in de toekomst weer samen iets moois kunnen neerzetten! Bij het organiseren van dit feest heb ik geleerd welke stappen je moet nemen om een feest op eigen locatie succesvol te maken. Ik heb heel veel zin om dat nog heel vaak in de praktijk te brengen!”

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief