Amsterdam expert sinds 1996
eerlijk en persoonlijk advies

Geprezen voor prijs/kwaliteit
door honderden zakelijke klanten

Snel en goed geregeld
1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Uitje is succesvol opgeslagen in je favorieten!

De beste boottochten voor bedrijfsuitjes in Nederland

Boottocht Nederland

Heb jij zin om het kantoor een dagje achter te laten en het water op te gaan voor een onvergetelijk bedrijfsuitje? Of je nu houdt van borrelen, barbecueën of high teaën, wij hebben de perfecte boottocht voor jouw team. Laat mij je inspireren met een aantal geweldige opties voor een dag vol plezier en teambuilding op het water!

Leestijd: 3 minuten

Borrelboot: proost op de perfecte boottocht

Varen en borrelen tegelijk? Ideaal! De Borrelboot is absoluut de leukste manier om door de stad te varen. Stel je voor: je glijdt rustig over het water met een goed gevuld glas in je hand, genietend van de zon en het gezelschap van je collega’s. Aan boord kun je onbeperkt gebruik maken van de Hollandse bar (bier, wijn, fris), terwijl je de omgeving bewondert.

Tijdens de vaart is het tijd om lekker te ouwehoeren, koekeloeren en te genieten van al het lekkers aan boord. De zon zakt langzaam, de schipper zet een muziekje op, en de sfeer wordt alsmaar beter. Wil je iets extra’s aan boord? Geen probleem! Van sushi tot nacho’s en live entertainment, alles is mogelijk. Wij maken met alle liefde een voorstel op maat. En natuurlijk zorgen we ervoor dat je wordt opgepikt en afgezet waar je wilt. Proost!

Boottocht Nederland
Geniet van een ontspannen bedrijfsuitje op de borrelboot met collega’s, hapjes en een onbeperkte Hollandse bar

Walking & Floating Dinner: een culinaire verwentocht

Waarom kiezen tussen wandelen, varen en dineren als je het allemaal kunt doen? Het Walking & Floating Dinner combineert deze drie geweldige activiteiten in één onvergetelijke avond. Begin met een heerlijk voorgerecht in een sfeervol restaurant, gevolgd door een bijzondere wandeling langs de verborgen schatten van de stad. De gids leidt jullie naar het volgende restaurant voor een verrassend hoofdgerecht.

En dan, als klap op de vuurpijl, staat de kapitein klaar om jullie mee te nemen op een magische boottocht naar het dessert. Vaar ontspannen door de maanverlichte stad en geniet van het prachtige uitzicht. In het laatste restaurant is de tafel al opgedekt voor de zoete afsluiting. Onze chefkoks staan te popelen om jullie te verwennen. Een unieke ervaring gegarandeerd!

Boottocht Nederland
Ervaar een uniek bedrijfsuitje met een combinatie van wandelen, varen en dineren tijdens ons Walking & Floating Dinner

High Tea Boot: thee, broodjes en zoetigheden

Voor de liefhebbers van thee en zoete lekkernijen is de High Tea Boot een absolute must. Etagères vol scones, mini sandwiches, chocolade en taartjes wachten op je, samen met grote potten groene en zwarte thee. Terwijl je lekker rondvaart, kun je gezellig kletsen en snoepen van al het lekkers.

Dit is de perfecte pauze tijdens een shopdag met vriendinnen, een gezellige vrijgezellendag of een familiedag met opa’s, oma’s en de rest van de familie. De vriendelijke schipper zorgt voor een ontspannen vaart, terwijl jij geniet van de thee en de lekkernijen.

Boottocht Nederland
Beleef een heerlijke high tea op het water met scones, mini sandwiches en taartjes tijdens jouw volgende bedrijfsuitje

BBQ Boot: smakelijk barbecueën op het water

Wat is er beter dan barbecueën? Barbecueën op een boot natuurlijk! De BBQ Boot biedt een heerlijk gevarieerd barbecue menu terwijl je de stad vanaf het water bewondert. Onze BBQ-kok bereidt alle gerechten aan boord, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van de omgeving en het gezelschap.

Je kunt je verheugen op een smakelijke rondvaart waar vlees, vis, vegetarische opties en eventueel muzikaal entertainment worden gecombineerd. Wil je afsluiten met een dessert? Ook dat kan. De boot ligt op de afgesproken tijd en plaats klaar. Proost tijdens de afvaart, geniet van de grachten, en smul van de heerlijkheden van het buffet en de grill.

Vraag direct een offerte aan

Of je nu kiest voor de Borrelboot, het Walking & Floating Dinner, de High Tea Boot of de BBQ Boot, een dagje uit op het water is altijd een goed idee. Wil je meer weten over de mogelijkheden en een offerte aanvragen? Wij helpen je graag verder om jouw perfecte bedrijfsuitje te plannen. Neem contact met ons op en laten we samen het water op gaan!

Jesse is jouw Amsterdam expert

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus!  Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken. Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

Dol op Nederlandstalige muziek en verliefd op de Jordaan – dat ben ik, Jesse Schotanus! 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte bedrijfsuitje, een uniek event of een effectieve teambuilding activiteit, ik sta voor je klaar. Van Amsterdam tot Rotterdam, en van Utrecht tot Den Haag – ik help je om van jouw dag een groot succes te maken.

Bel of mail Puur* Amsterdam en we sturen je een vrijblijvende offerte om jouw bezoek extra onvergetelijk te maken.

 

 

Deel dit bericht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief